Hopp til innhold

Artister! Fortell hvem som kommer med en gang

Sørg for å oppdatere arragementsiden på Tikkio med hvem som er booket til å stå på scenen.

De fleste kommer til ditt arrangement for å oppleve en eller flere artister eller foredragsholdere om du er i kurs/konferansebransjen.

Mange arrangører dropper å legge inn en artistliste på Tikkio-siden og viser heller til nettside og Facebook-side. Dette er direkte salgshemmende.

Husk at når de er inne på Tikkio er de bare sekunder unna et kjøp. Pisk opp stemningen og gi god nok informasjon allerede her. Det virker det positivt på salget.

Våre erfaringer viser at det er veldig salgsutløsende å fortelle om artister med en gang de er klare. Er man for knapp om artistinformasjon, løper vil mange falle fra. Husk: Publikum som er inne på Tikkio sine nettsider eller app har allerede vist interesse. Bruk denne anledningen til å sørge for at de kjøper.

Utover en god oversikt over artister, så bør man også fortelle når disse skal spille. Dette gjelder særlig om det dreier seg om en festival som går over flere dager og/eller strekker seg over mange timer. Når du først gjør dette, så sørg også for å ta med all annen relevant informasjon som aldersgrense, ledsagerbevis, parkering, hvordan man kommer seg dit, linker til spillelister, hva man har lov til å ta med seg inn på arrangementet osv.

TL;DR

  • Publikum er opptatt av hvilke artister som skal spille
  • Legg inn artistlisten på arrangementssiden med en gang de er klare
  • Legg gjerne inn også spilletidspunkt
  • God informasjon om artister på arrangementssiden sørger for bedre salg

Vi ønsker å være noe mer enn bare et billig billettsystem. Vi ønsker også å gi deg råd om hvordan du kan oppnå bedre billettsalg. Denne teksten er ett av hundrevis av råd du kan få ved å følge med på vår blogg og kunnskapsdatabase. Har du innspill til dette rådet eller til funksjonaliteten i billettløsningen, så nøl ikke med å ta kontakt. Vi nås lettest via chat-vinduet i Event Manager eller via support@tikkio.com

Daglig leder i Tikkio Internasjonal | Medeier - Jeg har bakgrunn fra kommunikasjon, salg, produkt- og forretningsutvikling. Løsningsorientert og utolmodig av natur. Mitt yndlingsverktøy er videokonferanse-løsningen AppearIn. Mine største musikalske helter er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.