Hopp til innhold

Automatisert publiseringstidspunkt

Tikkio har gjort det enkelere å automatisere dine publiseringer. Du kan stille inn tidspunkt for publisering, både på arrangement og billetter.

Som arrangør er det ikke alltid mulig å sitte klar bak skjermen når et nytt arrangement offentliggjøres eller nye billetter legges til salg. Derfor har Tikkio gjort det mulig å automatisere dette.

Planlegg og publisering av arrangement

Når du oppretter et nytt event i Event Manager har du muligheten til å planlegge publiseringstidspunkt. Hvis du ikke legger inn noe her må dette gjøres manuelt ved å klikke på «publiser»-knappen som du finner øverst i høyre hjørne i Event Manager. Du kan lese mer om manuell publisering her

Den automatiske publiseringen er valgfri. Hvis dette feltet blir stående tomt, må det gjøres manuelt etter opprettelsen av arrangementet.

Planlegg og publisering av billetter

har du publisert ditt arrangement, men ønsker å vente med billettene? Eller kanskje du har early bird billetter til salg og vil gå over til ordinære billetter? Da er automatisk publisering av billetter det du trenger. Når du oppretter billetter til arrangementet kan du legge inn når billettene skal legges til salg, samt når billettene skal tas av salg, og dermed kan du få en helt glatt overgang i billettsalget. Legges ingen ting i disse feltene vil billettene automatisk legges til salg når arrangementet offentliggjøres og avsluttes når arrangementet avsluttes.

 

 

TL;DR

  • Du kan nå planlegge publisering av både eventer og billetter
  • Hvis det ikke legges inn noe i forbindelse med opprettelse gjøres det manuelt for arrangement
  • Gir det frihet til å bruke tiden på annet enn å sitte bak skjermen

Har du noen spørsmål angående offentliggjørelse eller opprettelse av arrangement eller billetter, kan du alltid kontakte oss på support@tikkio.com eller via chatfunksjonen i Event Manager.

Operations Manager - Jeg har bakgrunn fra programmering, marketing og support. Tolmodig og systematisk. Mitt yndlingsverktøy er Google Analytics. Mine største forbilder i musikken er Kvelertak, Ghost og Graveyard.