Hopp til innhold

Tikkio er gratis å ta i bruk, uten løpende kostnader og kun med en lav provisjon av oppnådd omsetning.

4% provisjon inkl. alt

Månedlig utbetaling*

Ingen bindingstid

Statistikk og sporing

Vi er som deg!

Tikkio er utviklet av festivalfolk og kulturelskere som ønsket seg en sikker, rask og smart løsning for billetsalg.

 

Det er fremdeles de samme folkene som står bak tjenesten og målet er det samme, som da vi startet.

Magnfying glass white purple

"What you see, is what you get"

Vi tar maksimalt 4% i provisjon av salgsprisen som publikum betaler i forhåndssalg. Vi kan bli enige om enda lavere provisjon, særlig om du representerer en høy omsetning og/eller billettpris. Der er ingen andre omkostninger til oppstart, billettgebyrer, kortgebyrer, oppsigelse eller annet.

 

Der er heller ingen ekstra gebyrer for publikum. Vår prismodell inkluderer alt for alle parter. Med andre ord et ærlig og gjennomsiktig system.

Broken chain white purple

Sting-prinsippet

Mange billettilbydere arbeider med lange kontrakter og eksklusivitetsavtaler. Vi har ingen bindinger og våre arrangører kan forlate oss når de vil. Våre arrangører blir hos oss fordi de liker løsningen, ikke fordi de er bundet av den.

Vi elsker events og som Sting synger:

"If you love somebody - set them free"

Show me the money

Det er ingen spøk å være arrangør. Det er deg som legger alle timene, blod, svette og tårer igjen for å få publikum til å kjøpe en billett - ikke oss.

Derfor utbetales alle våre arrangørers salgsinntekter hver måned* - og det er mulig å søke om hyppigere betalinger om nødvendig.

 

* Vi gjør oppmerksom på at vi bruker Nets som betalingspartner. I forbindelse med at du søker status som arrangør hos oss, vil Nets gjøre en risikovurdering av deg som arrangør med tanke på utbetalingshyppighet. For de aller fleste vil det gis fortløpende utbetaling med 30 dagers forsinkelse. Noen vil oppleve at utbetalingene skjer sjeldnere eller etter arrangementslutt.

Avhengig av hvilken utbetalingsløsning som er avtalt med Nets, vil du få en utbetalingsrapport som inneholder en oversikt over salgsaktivitet for perioden og utbetalingen skjer til den bankkontoen du har oppgitt.

I forbindelse med ferier og røde dager kan rapport og utbetaling bli forsinket grunnet bankdager.

Money white purple

96%

Overføres til deg

4%

Overføres til oss 

Så sørger vi for å avregne alle transaksjonsomkostninger til banker, kortutstedere og vår betalingspartner - det er ifølge oss...

100%

På sin plass

Alle plattformer - mobil først

Device mobile white purple@4x
Device computer white purple@4x
Device tablet white purple@4x

Vi er en online billettjeneste - men det er i dag et vidt begrep. De fleste billettkjøpere foretrekker mobile løsninger, mens andre stadig sverger til laptop eller desktop.

 

Derfor støtter vi selvfølgelig begge løsninger, både som app og i en helt alminnelig nettleser.

Scanner app white purple@4x

Enkel innscanning av gjester i døren

Når ditt arrangement skal gå av stabelen, så har vi gjort det så lett å fleksibelt som mulig å bekrefte publikums billetter. Ingen tunge servere, spesiell hardware eller komplekse rutiner.

1.

Last ned Tikkio ENTER app

2.

Log inn på ditt arrangement

3.

Scan publikums billetter

Vi har for øvrig utviklet løsningen slik at du kan skanne flere billetter på en gang, og dermed minker inngangskøen betraktelig.

Statistikk og sporing

Du kan følge ditt salg i sanntid i vår Event Manager eller i vår statistikk-app. samt enkelt dele tallene med eksterne partnere som artister, management, medarrangører, leverandører o.a.

Vi har samtidig gjort det ekstremt enkelt for deg å spore din trafikk og ditt publikums adferd på vår side gjennom å kunne legge til både Facebook pixelen og Google Analytics med deres Enhanced Ecommerce.

 

Vi har sørget for hele det tekniske oppsettet, så du skal kun sette inn dine IDs,

Stolt leverandør til noen av Norges fineste arrangement

jugendfest_200
Festningen_200
terminalen_200
blåfrost_200
utopia_200

+ 2.400 andre arrangører i Norge & Danmark

Ekstra! Ekstra! Nyheter fra Tikkio!

120370969_4685112604864124_7809003308005608711_o

Annerledesåret 2020 – og veien videre

Meld på nyhetsbrevet

Wave white purple

Vi er her

Skriv til oss i chatten nederst til høyre her på siden, hvis du er i tvil om noe som helst - vi gjør alt vi kan for å besvare alle henvendelser øyeblikkelig.

Bare nysgjerrig?

Det er helt gratis og uforpliktende å opprette en arrangørkonto hos oss, så det er helt ufarlig å ta en titt i kulissene.

Men er du ikke helt klar til å ta spranget, så kan du i stedet melde deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og holde deg oppdatert om vår utvikling, samt få anbefalinger og analyser innenfor marketing og digitale verktøy.