En komplett løsning for billett- og varesalg.

ticket

Vi tar kun 4% provisjon

scan_phone

Skannerapp til iOS og Android

break

Ingen bindingstid eller eksklusivitetsavtale

statistic

Statistikk i sanntid både via nettleser og app

Bakgrunn

Tikkio ble startet av festivalfolk og kulturelskere som ønskte seg en billigere og bedre løsning enn det som var tilgjengelig på markedet. Fremdeles er det samme bakfolka og målet er det samme.

Vår tjeneste

Tikkio formidler billetter og varer for arrangører via nettsider og apper. Dette effektiviserer salget og tar ned administrasjonstid og kostnader til glede for arrangør og deres kunder. Verifisering av billetter og varer skjer f.eks. i inngangspartiet, skranke, bar ved hjelp av en vår app på en smarttelefon eller på en iPod/iPad.

Alle plattformer

Både arrangører og publikum kan velge fritt mellom plattformer både for markedsføring, salg og kjøp av billetter, varer og tjenester. Web, nettbrett og smarttelefoner (iOS og Android) støttes alle av Tikkio.

Vare- og billettsalg

Ved at du som arrangør kan billetter, mat, drikke, transport og mye mer på samme plattform, vil du som arrangør spare administrasjonstid og få bedre oversikt, mens dine kunder gis bedre service. Tikkio erstatter drikkebonger og lignende løsninger, da brukeren kjøper seg opp med bonger selv på telefonen.

Ingen skjulte kostnader

Tikkio tar kun 4% provisjon på salgsprisen som publikum betaler. Det er ingen andre kostnader som oppstartskostnader, billettavgifter termineringskostnader, kickbacks eller annet som ligger til grunn. Også support for både arrangør og publikum er inkludert i prisen.

Fortløpende utbetaling

Tikkio er en formidlingstjeneste. Det er dine salg som foregår i denne tjenesten og derfor får du også utbetaling fortløpende. 100% av betalingen går direkte fra kjøper til PayEx som gjør en splitt og utbetaler 96% hver onsdag for opptjente inntekter fra billettsystemet eller fra varer og tjenester i løpet av den forutgående uken inkludert en detaljert salgsrapport. Tikkio får samtidig utbetalt vår andel som er det som er igjen av 4% etter at banktransaksjonskostnadene er betalt. Da Tikkio er en formidlingstjeneste, mens det er du som arrangør som er selger og får fortløpende utbetalt, så har kjøperene av dine tjenester ingen krav ovenfor Tikkio.

Ingen bindingstid

Det vanlige i billettbransjen er lange kontrakter og eksklusivitetsavtaler. Vi har ingen bindinger og våre arrangører kan forlate oss på dagen, også når arrangement er påbegynt og salget er i gang. Dette er sterkt skjerpende for alt vi gjør: Våre arrangører blir hos oss fordi de liker oss tilbake, ikke fordi de må.

Spørsmål?

Send e-post til support@tikkio.com eller ring 411 49 000.