Hopp til innhold

Dele salgsrapporter eksternt

Du kan bruke vårt billettsystem til å holde artister, management og andre samarbeidspartnere fortløpende orientert om hvordan salget går.

Å holde et øye med billettsalgets utvikling er en sentral del av Tikkio´s funksjonalitet. Vi har tilrettelagt for at du kan dele salgstallene i billettløsningen også med andre.

Via link

Denne linken finner du ved å gå til Event Manager, så velge arrangementet det gjelder. Under fanen «Oversikt» finner du «Del salgstall via link». Markér denne linken, så kan du sende den på epost, chat eller sms.

Via e-post

Du kan også dele salgstall via eposter som sendes ut automatisk til mottagere og så får de pdf-rapporter, daglig, ukentlig, månedlig alt etter hvilken frekvens dere ønsker. Dette er en fin måte å holde artister, managere o.a. orientert om salgsutviklingen.

Dere finner denne funksjonaliteten under «Konto og Rapporter» og så «Del rapport». Du kan velge ett eller flere arrangement, velge frekvens om dette skal skje daglig, ukentlig, månedlig osv. og så velge mottaker ved å legge til dennes navn og epostadresse. Når dette er gjort vil mottakeren få rapporter med den frekvensen du har valgt. Du kan når som helst gå inn og endre dette.

TL;DR

  • Du kan bruke vårt billettsystem til å holde artister, management, samarbeidspartnere og andre orientert om salgsutviklingen.
  • Du kan dele en link som gir oversikt over salget i sanntid eller du kan sette opp løsningen til å sende eposter til den det gjelder.

Billettløsningen vår utvides stadig med ny funksjonalitet. Her er tilbakemeldinger fra deg som arrangør helt sentralt. Har du meninger om hvordan Tikkio kan bli det beste mulige billettsystemet for deg, så nøl ikke med å ta kontakt. Vi treffes lettest via chat-vinduet på alle sider i Event Manager eller via support@tikkio.com

Daglig leder i Tikkio Internasjonal | Medeier - Jeg har bakgrunn fra kommunikasjon, salg, produkt- og forretningsutvikling. Løsningsorientert og utolmodig av natur. Mitt yndlingsverktøy er videokonferanse-løsningen AppearIn. Mine største musikalske helter er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.