Hopp til innhold

Dele salgstall med management, artister og andre

Du kan enkelt dele salgstall med management, artister og andre

Tikkio har et mål om å bli det beste billettsystemet på markedet. Det handler om så mye mer enn å bare selge billetter. Det handler også om å øke kompetansen utover selve billettløsningen. Og som ellers er ofte de beste rådene gratis. Et av disse rådene er å redusere administrasjonstid på å orientere artist, management og andre om hvordan salget går.

Heller enn å orientere artist, management og andre som ønsker å vite hvordan salget går gjennom stadige telefoner og eposter, kan du med Tikkio som billettsystem lett dele salgstallene ved å kopiere den lange unike internettadressen som ligger oppe i høyre hjørne når du legger inn arrangementet. Har du allerede lagt inn arrangementet, så trykker du Rediger eventinformasjon for å få denne opp.

Alle de som har linken kan da i sanntid følge med på hvordan det går.

Du kan også dele tall via epost daglig, ukentlig osv., ved å gå til Konto & Rapporter, så Dele rapport, og følge instruksjonene derfra.

TL;DR

  • Spar tid ved å bruke Tikkio som mer enn bare et billettsystem
  • Gi artister, management og andre tilgang til salgstall, så slipper du å bruke tid på å orientere de

Vi ønsker å bli et best mulig billettsystem, så kontakt med deg og andre arrangører er avgjørende. Nøl ikke med å ta kontakt om det er noe du lurer på når det gjelder denne funksjonen eller andre funksjoner innenfor billettløsningen.

Daglig leder i Tikkio Internasjonal | Medeier - Jeg har bakgrunn fra kommunikasjon, salg, produkt- og forretningsutvikling. Løsningsorientert og utolmodig av natur. Mitt yndlingsverktøy er videokonferanse-løsningen AppearIn. Mine største musikalske helter er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.