Hopp til innhold

Del arrangementet ditt på sosiale medier, nettsider etc.

Har du opprettet et eller flere events i Tikkios Event Manager, publisert og klar til dele det med omverdenen? Vi ønsker å være et godt billettsystem som sikrer deg et best mulig billettsalg. Den kommende informasjonen er råd om hvordan du kan opptimalisere billettsalget. Her får du en hurtig oversikt linker du kan dele og

Vi, i Tikkio, vil alltid råde deg til at dobbeltsjekke at all informasjon som er lagt inn i eventet er korrekte og du har tilføyd de rette billettene til ditt event før du publiserer.

Du har forhåpentligvis allerede besluttet hvorvidt arrangementet ditt skal publiseres med det samme eller om du ønsker å sette en tidsinnstilling for når det skal publiseres. Om ikke, så har du mulighet til å lese mer om dette her

Når dette er gjort er du klar til at dele eventet ditt med omverdenen. I Event Manager finner du to forskjellige linker som det kan være relevant å dele med ditt publikum.

  1. Link til arrangørside
  2. Link til det enkelte event

Link til arrangørside

Denne linken finner du på forsiden når du er logget på i Event Manager. Når du kikker på «Din arrangør-URL» vil du automatisk bli sendt videre til din arrangørside.

Deretter kan du kopiere linken fra URL-feltet og dele med billettkjøperne på din hjemmeside, Facebook og andre sosiale medier – akkurat slik du ønsker det.

Arrangørsiden brukes oftest når man har flere arrangement i salg på samme tid. Denne linken gir billettkjøperne mulighet til å gi et hurtig overblikk over alle dine publiserte arrangement.

Du har også mulighet til å personliggjøre din arrangørprofil med logo, beskrivelser, linker som får din side til å se mer innbydende ut. Om ikke allerede har gjort dette, kan du lese vores guide her.

Link til enkelte arrangement

Hvis du bare ønsker å dele et event av gangen, finner du den rette linken ved å klikke på det ønskede arrangementet. Deretter kan du kopierer og dele på dine relevante sider.

Denne linken kan med fordel brukes til å sende billettkjøperne direkte inn til billettsalget. Denne linken brukes ofte i forbindelse med Facebook-arrangement, oppdateringer og hjemmeside.

NB. De to forskjellige linker kan alltid forberedes før du ønsker å dele dine arrangement på hjemmeside, Facebook og andre sociale medier.

TL;DR

  • Der er to linker som kan ha relevans for dine billettkjøpere
  • Du finner begge disse linkene i Event Manager
  • Se på bildet ovenfor, hvor du finner de to respektive linkene

Hvis du har spørsmål til deling av events eller andre deler av Tikkios billetsystem, er du alltid velkommen til å kontakte oss via chatfunktionen i Event Manager eller på support@tikkio.com

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er en tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatist, med bred kunnskap i sub-kulturer. Jeg liker å jobbe med CRM-verktøyet Pipedrive, og ha en stor kjærlighet til 1960-tallets soul og beat musikk så vel som Veronica Maggio.