Hopp til innhold

Dette blogginnlegget viser deg som arrangør hvordan du kan hente relevante deltagerlister til ditt arrangement.

Henting av deltagerlister består av følgende 4 ledd

  1. Velg arrangement i Event manager
  2. Gå til fanen Deltagere
  3. Velg billettype
  4. Velg format for deltagerlisten

Alt du foretar deg i Event Manager blir en kladd inntil bu pubulserer ditt arrangement, så du kan rolig prøve deg fram.

1. Valg av arrangement

Først og fremst skal du logge inn på din arrangørkonto på Tikkio.com

Deretter skal du gå til Event Manager og finne nettopt det arrangementet som du ønsker deltagerlister for og klikke på dette.

2. Gå til Deltagere-fanen

Når du er kommet inn på det ønskede arrangementet skal du klikke på fanen «Deltagere» som du finner øverst i bildet. Når du klikker på denne vil du få en oversikt over alle deltagere, antallet kjøpte billetter og kjøpernes epost.

Find «Deltagere» fanen og klikk på denne.

3. Velg billettype

Du kan nå velge hvilken billettype du ønsker deltagerliste for. Det gjør du ved å trykke på «Filtrer» som det ses på billedet nedenfor. Du kan velge at å få en full deltagerliste over alle solgte billetter eller bare få utvalgte typer billetter.

Under «filtrer» kan du spesifisere hvilke billettyper du ønsker deltagerlister over.

4. Velg format

Det siste trintet er å velge formatet på din deltagerliste. Du kan enten velge å laste ned deltagerlistene i PDF-format eller som xls-fil. Hvis du bare skal printe deltagerlisten/listene, foreslår vi at du henter dem i PDF-format.

Velg format

Under dette vil du se et eksempel på en deltagerliste som pdf-format. Pfd-formatet har begrensede opplysninger men er god til for eksempel bruk i døren da den er lett å skaffe seg oversikt over.

Under dette vil du finne et eksempel på xls-export. Dette formatet inneholder alle opplysninger, for eksempel mailadresser, kjøpstidspunkt + eventuelle ekstra opplysninger.

TL;DR

4 steg i henting af deltagerlister

  • Velg arrangement i Event manager
  • Gå til fanen Deltagere
  • Velg billettype
  • Velg format for deltagerlisten

Du kan alltid ta kontakt med oss om du trenger hjelp. I vår søken etter å bli et bra og billig billettsystem er kontakt med deg som arrangør avgjørende. Det enkleste er å skrive til oss i livechatten som er tilgjengelig på alle sider i Event Manager.

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er en tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatist, med bred kunnskap i sub-kulturer. Jeg liker å jobbe med CRM-verktøyet Pipedrive, og ha en stor kjærlighet til 1960-tallets soul og beat musikk så vel som Veronica Maggio.