Hopp til innhold

Duplisere tidligere opprettede billetter

Dette innlegget viser deg tips og triks til vår billettfunksjon.

En av de mest tidsbesparende triksene i vårt billettsystem, er duplisering av billetter. Dette er en fordel når du skal opprette lere typer billetter til et arrangement.

Dette gjøres enkelt og greit ved å logge på Event manager i www.tikkio.com. Klikk deretter på det arrangementet som du ønsker å tilføye billetter til.  herefter på det arrangement som du ønsker at tilføje flere billetter til. Gå til fanebladet «Billetter». Du vil nå se de billettene som allerede er opprettet, som sees på bildet nedenfor. Klikk deretter på «Opprett billett».

Du vil nu med fordel kunne duplisere tidligere oprettede billetter. Klikk på fanen «tidligere billetter» og velg en billettype fra listen og klikk «Dupliser».

Slik blir informasjonen fra den tidligere opprettede billetten bli overført. Du kan nå nøye deg med å rette småting som for eksempel navn, pris elller antall for at utfylle hele skjemaet på ny.

Når du har gjort dette ferdig, scroller du nederst til siden og trykker «Lagre». Du har nå opprettet en ny billett med bare noen få klikk.

TL;DR

  • Vår dupliseringsfunksjon er tidsbesparende
  • Bruk dupliseringsfunksjonen på opprettelsen av forskjellige billettyper

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss om du har bruk for oppsetting av arrangement og billetter. Den letteste måten er å skrive til oss i livechatten som er tilgjengelig på alle sider i Event Manager.

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er en tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatist, med bred kunnskap i sub-kulturer. Jeg liker å jobbe med CRM-verktøyet Pipedrive, og ha en stor kjærlighet til 1960-tallets soul og beat musikk så vel som Veronica Maggio.