Endringer av innstillinger før salg, i salg og etter endt event

Dette innlegget gir et overblikk over hvilke muligheter du har til å endre arrangementsinformasjonen i vårt billettsystem før salg, i salg og etter at arrangementet er avholdt.

Der er normalt fire stadier forbundet med billettløsningen i Tikkios Event Manger. I dette innlegget vil vi gå gjennom stadiene. Her vil vi også vise hvilke redigeringsmuligheter du har i hvert av de fire stadiene. De fire stadiene er som følger:

  • Før salg: Dette er her du første gang oppretter arrangementet ditt og dine billetter. Alle innstillinger fungerer bare som kladd inntil du publiserer ditt arrangement og setter billettene i salg gjennom billettløsningen.
  • Under reservasjon: Når kunden har lagt billetter i kurven, vil dette fungerer som en reservation.
  • I salg: Når billettene først er i salg, vil dine endringer påvirke kundene og derfor er det pålagt forskjellige restriksjoner.
  • Etter endt event:  Når arrangementet er over lukker muligheten seg for å for at foreta noen som helst av endringer.

Før salg

Før du setter billettene dine i salg og publiserer i Tikkios Event Manager, kan du endre på ALLE innstillingene og informasjon. Dette gjelder både på arrangement- og billettnivå.

Så lenge du ikke har publisert og solgt noen billetter, har du naturligvis ingen kjøpere som blir påvirket av endringene. Derfor står det deg fritt å endre alle innstillinger.

Under reservasjon

Dette stadiet dekker når ditt arrangement er publisert, billetten er til salgs og dine kunder har startet kjøpsprosessen. Kunden har kanskje ikke kjøpt og betalt billettene ennå, men de er reservert. Så lenge du har billetter i reservasjon, er det heller ikke muligheter til å endre på innstillingene. Grunnen er at endringer da vil endre premisset for et salg, mens dette salget er i gang.

NB: Den eneste endringsmulighed du har, som arrangører, i denne situation er å oprette nye billetter.

I salg

Så snart du har solgt 1 billett eller flere, så kan kjøperen påvirkes av de endringer du foretar deg og derfor følger noen begrensninger for deg som arrangør.

Der er dog noen innstillinger som stadig vil være mulig å endre underveis, mens andre vil være låst.

Etter endt event

På samme måte som man ikke kan skru tiden tilbake i virkeligheten, så fungerer vårt billettsystem på samme måte. Når ditt arrangement først er avholdt, så har du altså ikke endringsmuligheter – hverken på event- eller billettnivå.

Du kan likevel alltid gå og se på dine salgstall, deltageroversikter, statistikk og andre relevante tall for avholdte arrangement i vår billettløsning, gjennom å logge deg på Tikkio Event Manager.

TL;DR

  • Fire stadier i et billettsalg.
  • Før salg er det mulig at endre alle innstillinger.
  • Når eventet er publisert og billettene er i salg, kan der bli restriksjoner på hvilke endringer du kan gjøre.
  • Det er ikke mulig å endre innstillingene i arrangementet ditt etter at det er over.

Er du i tvil om hvilke endringer du kan foreta er du altid velkommen til at kontakte os på support@tikkio.com

I vår streben etter å bli et trygt, raskt, enkelt og billig billettsystem, er kontakt med deg som arrangør avgjørende. Nøl ikke med å ta kontakt om du har andre spørsmål.

 

Jesper Ravn-Jensen

Jesper Ravn-Jensen

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark. Jeg er en tidligere musiker med en Cand.soc i Economics and Business Administration. Pragmatist, med bred kunnskap i sub-kulturer. Jeg liker å jobbe med CRM-verktøyet Pipedrive, og ha en stor kjærlighet til 1960-tallets soul og beat musikk så vel som Veronica Maggio.