Hopp til innhold

Gratis rådgivning

Tikkio handler om mer enn å være et billig billettsystem. Vi som jobber her besitter kunnskaper om de fleste sider ved arrangementsforberedelser og - gjennomføring. Spør oss!

Tikkio er så mye mer enn et billettsystem. Vi drives av folk med kjærlighet for arrangementsbransjen. Vi har masse kunnskap og erfaring. Med bakgrunn fra tusenvis av arrangementer og millioner av transaksjoner og mennesker vet vi etterhvert mye. Dette gjelder store som små arrangementer.

Gratis

Bruk oss! Vår rådgivning er en gratis tilleggsytelse. Det gjøres med grundighet og under full diskresjon. Vi bidrar gjerne med vår kunnskap om alt du trenger hjelp til: Salgsstrategier, markedsføring, køsystemer, artistvalg, sikkerhet, toalettkapasitet med mer. Og kan vi ikke svare godt på det selv, så kan vi gi dere tips om andre som kan hjelpe dere.

Spørsmål kan rettes til support@tikkio.com eller til (+47) 411 49 000.

TL;DR

  • Tikkio handler ikke bare om billettsalg
  • Tikkio gjør det vi kan for å øke kunnskapen til arrangørene
  • Spør oss om det er noe du lurer på

Tikkio er startet og drevet av entusiaster innenfor eventbransjen. Vi har gjennom tusenvis av arrangementer tilegnet oss masse kunnskaper. For at vi skal fortsette å være et billig og bra billettsystem, så er en tett kontakt med deg som arrangør viktig. Nøl ikke med å kontakte oss om det er noe du lurer på via support@tikkio.com

Daglig leder i Tikkio Internasjonal | Medeier - Jeg har bakgrunn fra kommunikasjon, salg, produkt- og forretningsutvikling. Løsningsorientert og utolmodig av natur. Mitt yndlingsverktøy er videokonferanse-løsningen AppearIn. Mine største musikalske helter er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.