Hopp til innhold

Hemmelig arrangement

Arrangementet du setter opp på Tikkio, trenger ikke å være synlig for alle.

Tikkio er et billettsystem som er kjent gjennom sin synlighet når billetter skal selges. Men noen arrangement ønsker man at ikke skal dukke opp på Tikkio sine sider eller ellers per søk på nettet.

Dette kan være internarrangement i en bedrift eller et annet lukket arrangement. Når du oppretter dette arrangementet i Event Manager, så kan du velge at dette skal være privat. Da får du en lang og unik internettadresse som det er umulig å gjette seg til for uvedkommende. Denne kan du sende per epost eller chat, legge ut på lukkede intranett- eller Facebooksider osv. Du kan også legge til et passord for ekstra sikkerhet – da vil du kunne hindre at folk får sett siden om noen som har fått tilgang til linken skulle velge å dele den med uvedkommende. Da er det bare å bytte passord om det er mistanke om misbruk.

Er det bare en billettype som du ønsker skal være privat, så kan du velge det i forbindelse med opprettelse av billetten: Velg «Ja, men privat» på spørsmålet om billetten skal være publisert.

  • Du kan opprette arrangement som ikke dukker opp på www.tikkio.com eller via søkemotorer
  • Skjul arrangementet for allmuen og del en unik link til arrangementet

Vår billettløsning har blitt til gjennom tett dialog med arrangører. Har du spørsmål til det ovenstående eller andre innspill som kan bidra til et enda enklere, raskere og bedre billettsystem, så nøl ikke med å ta kontakt via support@tikkio.com eller på chat-vinduet som dukker opp i Event Manager.

Daglig leder i Tikkio Internasjonal | Medeier - Jeg har bakgrunn fra kommunikasjon, salg, produkt- og forretningsutvikling. Løsningsorientert og utolmodig av natur. Mitt yndlingsverktøy er videokonferanse-løsningen AppearIn. Mine største musikalske helter er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.