Hopp til innhold

Integrere Tikkio på egen nettside

Tikkio kan integreres på egen nettside via Iframe eller link.

Har du egne nettsider så ønsker du at publikumet ditt ikke skal forlate nettsiden din for å handle i vårt billettsystem. Da har du to alternativer:

Iframe

Bruk denne formelen og sett inn i html på egne nettsider. Tilpass med egen link og de høyde og breddeforhold som passer best for din nettside:

<iframe src=»https://tikkio.com/tickets/845-x2-festivalen-2016″ style=»margin-top: 20px; width: 100%; border: 0; min-height: 1500px»></ifin rame>

Åpne i ny fane – via link


Legg inn link til arrangementssiden din på Tikkio, men i stedet for at forsvinner ut av egen nettside legger du opp til at arrangementssiden åpnes opp i egen fane.

TL;DR

  • Ditt publikum som er på dine nettsider, trenger ikke å forlate nettstedet for å handle billetter
  • Du kan integrere Tikkio mot nettsiden din på to måter; via iframe eller via åpning av siden i ny link

Vi gjør alltid vårt ypperste for at vi skal være det beste og billigste billettsystemet tilgjengelig. Har du kommentarer til denne saken eller et hvilket som helst annet spørsmål, kan du når som helst ta kontakt med oss via chat-vinduet når du er pålogget Event Manager. Du kan også sende en epost til support@tikkio.com

Daglig leder i Tikkio Internasjonal | Medeier - Jeg har bakgrunn fra kommunikasjon, salg, produkt- og forretningsutvikling. Løsningsorientert og utolmodig av natur. Mitt yndlingsverktøy er videokonferanse-løsningen AppearIn. Mine største musikalske helter er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.