Hopp til innhold

Aktiver donasjoner

De som har en arrangørkonto hos oss, kan aktivere en donasjonsknapp med et enkelt klikk, slik at de som vil donere kan begynne å gi umiddelbart.

Corona-viruset har enorme konsekvenser for samfunnet som helhet, både helsemessig og økonomisk. En av bransjene som ble rammet tidligst og hardest er opplevelsesbransjen.

Vi gjør alt for å holde hjulene i gang for artister, arrangører og andre som lever av å samle folk.
Derfor har vi lansert en donasjonsknapp.

Hvordan fungerer donasjonsknappen?

Nedenfor er et bilde av hvordan donasjonsknappen vil vise på arrangørsiden din.

De som ønsker å donere kan velge mellom fire typer gaver på henholdsvis 50, 100, 500 eller 1000 kroner.

Alle som bruker donasjonsløsningen vil motta 96% av det som kommer inn. Vi donerer ytterligere 1% til de mange store bransjeorganisasjonene som nå kjemper for at kunstnere, arrangører, nattklubber og andre kulturarbeidere skal få en lysere fremtid. Det er mye ekstra arbeid i den nye funksjonaliteten, og vi dekker alt fra transaksjonskostnader til bankene, serverleie og alt fra administrasjon.

Den imøtekommende brukeren ser at vi har tillatt oss å låne noen titler som en ode til musikken vi elsker. Disse titlene er statiske og kan ikke endres for øyeblikket.

Det er imidlertid ikke noe maksimum for donasjonene, og det er mulig å velge flere forskjellige donasjonstyper samtidig.

Hvis du velger å bruke disse tiltakene, oppfordrer vi deg til å oppdatere arrangørprofilen din først. Du kan lese hvordan du gjør dette her: https://tikkio.com/c/no/personliggjoring-av-arrangorprofil/

 

Aktivering av donasjonsknapp

De som har en arrangørkonto, kan aktivere en donasjonsknapp med et enkelt klikk, slik at de som vil donere kan begynne å gi umiddelbart.

Denne funksjonen er aktivert som følger:

  • Gå til Event Manager
  • Klikk på knappen «Aktiver donasjoner»
  • Merk av for Aktiver donasjoner
  • Husk å spare

 

TL; DR

  • Få en donasjonsknapp på arrangørsiden din
  • 96% av donasjonene blir betalt direkte til deg som arrangør + 1% blir gitt til bransjeorganisasjoner
  • Ikke noe maksimum for donasjoner
  • Donasjonsknappen er satt opp med noen få klikk i Event Manager

Hvis du ikke allerede er en arrangør hos oss, kan dette gjøres her

Hvis du har spørsmål om donasjoner, oppretting eller noe annet knyttet til billettsystemet vårt, kan du alltid kontakte oss via chatfunksjonen i Event Manager eller på support@tikkio.com