Hopp til innhold

Bruk av skjulte billetter

Denne artikkelen er en guide til hvordan du bruker skjulte/private billetter billetter. Dette kan brukes til utvalgte gjester/publikum som skal for eksempel skal ha billetten til redusert pris.

Bruk av skjulte billetter.

Når du oppretter billettene dine, har du en mulighet for å opprette skjulte/private billetter. Dette kan være en fordel om du har noen utvalgte gjester som skal få billettene til en redusert pris eller gratis.

Velg «Ja, men privat» på spørsmålet om hvorvidt billettene skal publiseres. Når billetten er opprettet kan du gå inn på den enkelte billett og finne en private url-link. Denne kan du dele med de som skal ha adgang til den private/skjulte billetten.

Det kan være en fordel å gi billetten et navn som angir typen billett. Eksempel på dette er «Sponsorbillett», «Medlemsbillett», «Rabattbillett» eller lignende.

Du kan også velge at billetten ikke settes i salg. I så fall skal du velge «Nei» på spørsmålet om billetten skal publiseres. Dette kan brukes til å fjerne billetter som ikke lengre skal være i salg. Du kan også bruke denne funksjonen for å vente til med å sette billettene i salg.

 

TL;DR

  • Du kan velge at lage private billetter.
  • Du kan fjerne billetter fra offentligheden.

Du er alltid velkommen til at ta kontakt med oss om du har brug for hjelp med oppsetting av event- og billettdetaljer. Den letteste måten er å skrive til oss i livechatten som er tilgængelig på alle sider i Event Manager.