Hopp til innhold

Konvertering av billetter

Du har muligheten til å tillate kjøpte billettkonverteringer for kjøperne dine - som kan konverteres til gavekort eller donasjoner

I tilfelle avbestilling eller utsettelse av en begivenhet, kan du la billettkjøperne konvertere billettene til enten et gavekort eller en donasjon.

Du kan lese mer om gavekort her og donasjoner her.

Aktiver tillatelser

Gå til det aktuelle arrangement i Event Manager for å tillate konverteringer. Derfra klikker du på «Rediger arrangementinformasjon» og blar ned til bunnen av innstillingene, der du finner en seksjon med tillatelser for hver type konvertering, samt en utløpstid. Det kreves ikke å spesifisere en utløpstid, men det kan være aktuelt å begrense tillatelsene til f.eks 14 dager.

Brukeropplevelse

Når konverteringer er tillatt, kan billettkjøperen logge seg på nettstedet vårt og finne billettene hans under «Min brukerkonto». I listen over brukerhendelser er det en knapp for henholdsvis. gavekort og donasjoner, hvoretter brukeren blir bedt om å velge hvilke av billettene hans til det aktuelle arrangementet som skal konverteres. Deretter presenteres de relevante bruksvilkårene og konverteringen kan bekreftes.

Vilkår for bruker

Når en billettkjøper fullfører en konvertering av billettene, blir den opprinnelige bestillingen kansellert og en ny utstedt, som kjøperen mottar per post. Kjøper mulig Dermed frafalles krav om levering eller refusjon av en hendelse. Konverteringen gjøres med hele beløpet for den opprinnelige ordren, slik at ingen gebyr / provisjon blir trukket.

Detaljer om konverteringer finner du i våre generelle vilkår for bruk her.

Kapasitet og rapporter

Billettene blir returnert og inkludert igjen i arrangementskapasiteten. I salgsrapportene dine vil konverteringen vises som en tilbakebetaling av billetter for ett arrangement, samtidig som en ny «billett» vil bli solgt som et gavekort eller en donasjon. Les mer om bokføring her.

 

TL;DR

  • Aktiver konverteringer under arrangementets innstillinger
  • Billettkjøpere kan logge på og fullføre konverteringer selv
  • Den opprinnelige ordren blir kansellert og en ny ordre blir utført
  • Billetter går tilbake på salg og vises som refunderte i rapporter