Hopp til innhold

Oppsett av nyhetsbrev

Vil du lage et nyhetsbrev som lar deg kontakte billettkjøperne dine med tilbud om relevante arrangementer? Da kan den enkelt implementeres i Tikkio.

Ikke bare ønsker Tikkio å tilby et billig, konkurransedyktig billettsystem, men også å gjøre markedsføring enkel for alle arrangører.

Nyhetsbrev kan være et effektivt markedsføringsverktøy som lar deg treffe publikum direkte i innboksen.

Siden forordningen om personopplysninger trådte i kraft, er det nødvendig å samle samtykke fra de du ønsker å kontakte om f.eks salg. Derfor er det lurt å ta med muligheten til å registrere seg for et nyhetsbrev direkte i kjøpsstrømmen.

Med Tikkio kan du inkludere ønsket om et nyhetsbrev på to måter. Dette gjør det veldig fleksibelt for deg som arrangør å spesifisere nyhetslistene dine og dermed segmentere billettkjøperne.

NB. Hvis du bare ønsker å kontakte billettkjøperne dine om endringer relatert til arrangementet ditt eller sende dem informasjon relatert til hvert arrangement, har du muligheten til å bruke våre deltagerlister som kontaktinformasjon.

Sette opp nyhetslister

Når du logger inn på Event Manager, har du muligheten til å legge til nyhetsbrev ved å klikke under «Konto og rapporter» som du finner på venstre side av skjermen. Klikk deretter på fanen «Nyhetsbrev». Du vil nå ha muligheten til å lage nyhetsbrev for hver hendelse eller et nyhetsbrev som vil bli koblet til arrangørkontoen og vil bli inkludert i alle dine arrangementer.

Hvordan ser det ut for billettkjøpere?

Nedenfor ser du et eksempel på hvordan abonnement på nyhetsbrev er inkludert i kjøpsprosessen i billettløsningen. Som sett på bildet er abonnementet på nyhetsbrev plassert rett over aksept av kjøpsbetingelsene. Dette vil tillate kjøpere å se dette når de må godta disse betingelsene for å fullføre kjøpet.

 

TL;DR

  • Ta med nyhetsbrev som en del av billettsalgsløsningen
  • Nyhetsbrev gjør at nyheter og annen markedsføring kan sendes direkte til billettkjøpere
  • Oppfyller GDPR-reglene
  • Lag nyhetsbrev for hver hendelse eller på tvers av hendelsene dine

Hvis du har spørsmål om Tikkios billettsystem, sette opp nyhetsbrev eller noe annet i forbindelse med billettsalg, kan du kontakte oss via chatfunksjonen i Event Manager eller på support@tikkio.com