Hopp til innhold

Legge til TBA-billetter

Akkurat nå er det ikke mulig å holde arrangementer, men en dag er krisen over, og folk kan begynne å møtes igjen - en fantastisk dag! Du kan allerede gi billettkjøperne noe å se frem til med TBA-billetter.

Corona-viruset har enorme konsekvenser for samfunnet som helhet, både for helsen og økonomisk. En av bransjene som ble rammet tidligst og hardest er opplevelsesbransjen.

Vi gjør alt for å holde hjulene i gang for artister, arrangører og andre aktører som lever av å samle folk. Derfor har vi lansert TBA-billetter

Hvordan fungerer TBA-billetter?

Det er laget en donasjonsløsning for Corona-viruset. Formålet med TBA-billetter er at du som arrangør kanskje ikke vet nøyaktig når og hvor arrangementet ditt skal finne sted, men det er din intensjon å gjennomføre et arrangement en gang i fremtiden. På denne måten har du muligheten til å opprette et billettsalg i den noe usikre fremtiden som kan komme deg økonomisk – her og nå.

Alle TBA-billetter vil være merket med et lilla bånd, som du ser nedenfor. På denne måten viser du til kjøperne at dette er en såkalt TBA-billett og ikke en regulert billett slik de kjenner den. Samtidig ser det ut til at tid og sted ikke er spesifisert.

Opprettelse av TBA-billett

Hvis du er ny arrangør hos oss og ikke har prøvd å opprette et arrangement eller billetter hos oss før og ønsker litt bedre innsikt i opprettelsen av arrangementer kan du først lese denne guiden.

 

Du oppretter en TBA-billett på følgende måte

  1. Åpne Event Manager
  2. Klikk på opprett TBA-billett
  3. Fyll ut de forskjellige feltene (Event tittel, beskrivelse mm.)
  4. Scroll ned og klikk Lagre
  5. Opprett billetter på arrangementet (som du pleier – nye arrangører: klikk her)
  6. Publiser arrangementet (som du pleier – nye arrangører: klikk her)

Du har nå opprettet ditt første TBA-arrangement

 

 

 

TL;DR

  • Lag TBA-billetter og sikre deg en inntekt
  • Gled billettkjøperne med kommende arrangementer
  • Lett opprettet – akkurat som du pleier

Hvis du har spørsmål TBA-billetter, opprettelse av arrangementer eller billetter, er du alltid velkommen til å kontakte oss i chatten i Event Manager eller på support@tikkio.com

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er en tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatist, med bred kunnskap i sub-kulturer. Jeg liker å jobbe med CRM-verktøyet Pipedrive, og ha en stor kjærlighet til 1960-tallets soul og beat musikk så vel som Veronica Maggio.