Hopp til innhold

Måtte kaste jakken

En liten anekdot om vår arbeidsmoral og filosofi

På bildet ser du to Tikkio-medarbeidere. Her er de på et arrangement i Oslo. Alt går fint. Et par timer senere står de utenfor et annet utested og scanner inn til et enda større arrangement. Alt går fint der også, men så får de en henvendelse fra en av de ansatte på utestedet: De har en avtale med en konkurrerende billettleverandør som forteller at kun denne tilbyderens logo kan være synlig i inngangspartiet, selv om andre billettleverandører står for avviklingen. Så da ble det t-skjorte i minusgrader.

Vår filosofi

Historien ovenfor fortelles fordi den er illustrativ for Tikkio sin opprinnelse. Ideen om Tikkio ble utviklet av festivalfolk som savnet et en ukomplisert og billig billettløsning. Billettsystemene som var – og er – tilgjengelig på markedet preges av kompliserte prissystemer og kontrakter som låser arrangører over tid – ofte med eksklusivitetsavtaler i bunn. Vi i Tikkio har ikke bare den billigste billettløsningen på markedet, men har også droppet alt som smaker av å begrense fri konkurranse. Vi har ingen bindingstid eller eksklusivitetsklausuler.

Våre kunder blir hos oss fordi de vil, ikke fordi de må.

Vil du bruke Tikkio som et billettsystem for ditt arrangement? Da kan du bli arrangør her

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er en tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatist, med bred kunnskap i sub-kulturer. Jeg liker å jobbe med CRM-verktøyet Pipedrive, og ha en stor kjærlighet til 1960-tallets soul og beat musikk så vel som Veronica Maggio.