Hopp til innhold

Nyhetsbrev Januar 2019

Vi har åpnet slusene ?

Vi annonserte tidligere i år at vi i 2019 vil rette stadig mer av vårt fokus mot dere arrangører: Hvordan skal vi forbedre vår service både når det gjelder funksjonalitet og brukervennlighet?

Ett av tiltakene er en blogg hvor vi fortløpende vil dele vår egen erfaring, analysere trender i markedsføring og tech. I tillegg kommer en kunnskapsbase for hvordan du kan optimalisere dine resultater ved å bruke vår plattform.

De første blogginnleggene er allerede tilgjengelig nå. Vi håper at du vil finne inspirasjon og motivasjon til å bli en enda bedre arrangør.

Besøk bloggen

Kunnskapsbase

Vi har justert vårt billettdesign, slik at billetten kan inneholde mer relevant informasjon, men fortsatt være håndterlig for både arrangør og gjester.

  • Bildet fra arrangementet er lagt til
  • Arrangørens navn er lagt
  • Spesifikk informasjon blir lagt
  • Billettbeskrivelse er lagt til

I denne sammenheng har vi også gjort vårt første bidrag til Kunnskapsbasen. Basen i seg selv er fortsatt under utvikling, men som mottaker av nyhetsbrevet vårt, ønsker vi å dele den med deg nå.

Les innlegget

Dine linker tilgjengelig i Event Manager

Vi har laget en link til hvert arrangement, så det er tilgjengelig i Event Manager – selv før arrangementet har blitt publisert. Mange har spurt etter denne funksjonen, slik at du kan kopiere koblingen ut til markedsføring, Facebook-arrangement, etc. Du finner linken rett under lenken for å dele salgsstatistikk.
Tilsvarende har vi også gjort ditt arrangøradresse hos oss tilgjengelig i Event Manager. Din arrangøradresse viser alle publiserte hendelser, slik at du kan koble til den fra for eksempel Facebook-siden din, nettsiden din eller andre relevante steder.
Vi har flere nyheter på vei, og ser frem til å dele dem med deg og våre 1.500 andre arrangører i Norge og Danmark.

TL;DR

  • Oppdatert blogg
  • Utvidet kunnskapsbase
  • Slugs tilgjengelig i Event Manager

vis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev direkte i innboksen, kan du registrere deg HER

 

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er en tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatist, med bred kunnskap i sub-kulturer. Jeg liker å jobbe med CRM-verktøyet Pipedrive, og ha en stor kjærlighet til 1960-tallets soul og beat musikk så vel som Veronica Maggio.