Hopp til innhold

Personlig QR kode (Tikkio Wallet) og enkeltstående billetter

I dette innlegget forklarer vi de forskjellige typer av billetter du som arrangør kan møte ved innscanningen til ditt arrangement.

Tikkio strekker seg alltid etter å være det beste, enkleste og sikreste billettsystemet på markedet.

Derfor har vi valgt å innføre en Wallet – eller personlig – QR funksjon til gjestene. Denne funksjonen har til formål å samle alle gjestenes aktive billetter (som er kjøpt hos Tikkio) i en samlet «Wallet», og gjør det mulig å scanne flere billetter til samme arrangement på en gang. Dette kan både spare mye tid for gjester og deg som arrangør.

Tikkio Wallet vil ligne på en QR-kode på samme måte som enkeltbilletter, men kan lagre flere billetter til samme arrangement. Derfor er det viktig for deg som arrangør å være oppmerksom på dette når du scanner.

Nedenfor vil du se de forskjellige eksemplene på Tikkio Wallet (personlig QR) og enkeltstående billetter som du vil kunne møte i forbindelse med scanning av billetter.

Tikkios bruker-app

Hvis dine gjester har lastet ned Tikkios bruker-app, vil du automatisk ha Tikkio Wallet som kan inneholde flere billetter. Gjestens smarttelefon vil se slik ut:

Når du scanner denne typen, kan scanneren vise om der er en eller flere billetter til det gitte arrangementet.

To andre former av Wallet/personlig QR

Du kan også måte to andre versjoner av den personlige QR-koden. Disse kan både være printet eller på gjestenes mobile enheter. Disse blir sendt til gjestens epost etter endt kjøp eller som en del av kvitteringen. Disse kan også scannes på samme måte som brukerens app eller enkeltstående billetter.

Enkeltbilletter

Denne billettypen inneholder, som navnet sier, kun én billett. På billetten vil være en QR-kode. Denne koden ville bare scannes én gang. Ved å scanne denne billettypen vil det også fremgå billettinformasjon som ikke fremkommer av Wallet QR-koden.

 

TL;DR

  • Du kan møte forskjellige billettyper ved innscanning til ditt arrangement
  • Du kan møte enten personlige QR-koder som inneholder flere billetter, eller enkeltbilletter
  • Ovenfor vises visuelle eksempler på de forskjellige billettypene.

Ikke nøl med å kontakte oss på support@tikkio.com om du har smørsmål angående vårt billettsystem eller innscanning til ditt arrangement.

Operations Manager - Jeg har bakgrunn fra programmering, marketing og support. Tolmodig og systematisk. Mitt yndlingsverktøy er Google Analytics. Mine største forbilder i musikken er Kvelertak, Ghost og Graveyard.