PERSONVERNERKLÆRING

Behandling av personopplysninger i Tikkio AS

Når du bruker nettsiden/mobilappen vår og/eller er i kontakt med oss for å bestille og kjøpe billetter og varer fra oss, vil Tikko behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysningene som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandling av personopplysningene.

 

1. Hvilke data samler vi og hvordan?

1.1. Ikke-brukere

Hvis du du kun besøker de offentlig tilgjengelige delene av vår netttside/app samler vi ikke inn noen personopplysninger om deg. Vi kan likevel automatisk samle inn informasjon om dine besøk, slik som brukermønster. Informasjon som samles inn på denne måten inneholder ikke inneholder opplysninger om kontaktinformasjon, eller noen andre typer personopplysninger, og slik informasjon brukes kun i samlet form for å analysere, drive og utvikle nettstedet, uten at informasjon kan knyttes til enkeltpersoner.

1.2. Brukere

Dersom du er bruker nettstedet/app vil vi samle inn og lagre personopplysninger om deg når du registrerer deg som bruker. Personopplysninger som samles inn av oss vil omfatte fullt navn, brukernavn, epostadresse, mobilnummer og postnummer. Fra tid til annen vil du også kunne gi andre personopplysninger som vi eller arrangør trenger for å gi deg de tjenestene du etterspør som annen informasjon om deg selv, dine preferanser og dine erfaringer.

2. Hvordan bruker vi brukers personopplysninger?

2.1. Tjenester

i) Vi eller de arrangører som bruker oss bruker personopplysninger til å fullføre bestillinger, levere deg de tjenestene du har bedt om og administrere brukerforholdet. Behandlingen skjer på grunnlag av å oppfylle en avtale med deg.

ii) Vi eller de arrangører som bruker oss bruker også personopplysninger for å komme i kontakt med deg, f.eks. ved avlysninger av arrangement, arrangementsstart eller når annen viktig informasjon i tilknytning til ditt kjøp hos oss må ut til deg. Behandlingen skjer på grunnlag av å oppfylle en avtale med deg.

iii) Besvare henvendelser som kommer inn til oss. Navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle andre personopplysninger som måtte følge av henvendelsen, herunder tidligere kjøp via nettside/app. Behandlingen av personopplysningene skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for oss for å hjelpe deg med det du lurer på.

Du må uansett akseptere brukerbetingelsene for å få tilgang til Tikkios tjenester ifm. hvert kjøp. Disse ligger til enhver tid oppdatert her: https://tikkio.com/cart/info

2.2. Markedsføring

Vi bruker personopplysningene for markedsføring ved å sende ut nyhetsbrev og gi informasjon om vår virksomhet. Behandlingen skjer på grunnlag av samtykke fra deg.

2.3. Cookies

Når du besøker tikkio.com, samtykker du i at vi bruker informasjonskapsler (cookies). Dette er små datafiler sendes fra vårt nettsted og lagres på din datamaskin. Disse er helt nødvendige for at løsningen skal fungere når det gjelder navigasjon, pålogging og bestilling:

• Kapslene husker dine valg på nettstedet for å øke brukervennligheten.
• Kapslene hjelper Tikkio til å forstå bruken av nettsidene våre, slik at vi kan forbedre funksjonalitet og brukervennlighet.
• Kapslene brukes for å vise deg annonser for Tikkio på andre nettsteder.

Du kan foreta endringer i bruk av informasjonskapsler eller lå de av via innstillingene i nettleseren din. Sjekk hjelpesidene i nettleseren din, gjør et nettsøk om temaet eller besøk aboutcookies.org. Gjør du endringer i informasjonskapslene eller slår de av, kan vi ikke garantere for at nettstedet fungerer som det skal og Tikkio kan ikke holdes ansvarlige for feil.

3. Utlevering av personopplysninger til andre, datasikkerhet

Dine personopplysninger vil bli utlevert til samarbeidspartnere av Tikkio i forbindelse med gjennomføring med kjøp av varer og tjenester fra vår nettside/app. Dette for at arrangørene skal kunne komme i kontakt med deg, f.eks. ved avlysninger av arrangement, arrangementsstart eller når annen viktig informasjon i tilknytning til ditt kjøp hos oss må ut til deg.

Vi gir ikke personopplysningene dine til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

4. Datasikkerhet

All informasjon om kjøpshistorikk med billetter og varer kjøpt blir av Tikkio behandlet strengt konfidensielt og innenfor rammene av de til enhver tid gjeldende rett på området.

Det samme gjelder for bankopplysninger, som håndteres utelukkende av PayEx.

All informasjon i Tikkio krypteres og er sikret med SSL-sertifikater (Secure Socket Layer)

Alle dataene i Tikkio er plassert hos Copyleft. Disse har sin egen serverpark i eget rom på Digiplex i Oslo - av mange betraktet som landets beste IT Housing-senter. Digiplex har svært god fysisk sikring, med døgnbemannet vaktsentral. Det er intern og ekstern overvåkning, eget avgjerdet sikkerhetsområde rundt hele bygningen, og full tilgangskontroll for både bygningen, korridorer og enkeltrom. De har også et sekundært datasenter i Mølleparken i Oslo, i samme bygning som Copyleft sine kontorlokaler. Senteret har god fysisk sikring, kjøling, fibernettverk og UPS-støttet strøm. Det blir allikevel kun benyttet til sekundære tjenester som backup, utviklingsservere, lab, ol. Her er det kun sertifisert maskinvare innenfor 24/7 serviceavtaler. Alle disse tjenestene og serverene er underlagt norsk jurisdiksjon, og kun norske ansatte har tilgang til kjernesystemene våre. Copyleft har en streng hygiene på flyt av data og systemer slik at våre kunders innhold ikke skal være utsatt for andre lands lovverk.

5. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.

Dette betyr for eksempel at personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Personopplysninger som vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt, med mindre det foreligger samtykke fra deg til videre behandling og lagring eller et lovmessig krav om at personopplysningene fortsatt skal lagres.

For å kunne besvare henvendelse fra deg om dine billett- og varekjøp og eventuelle rettskrav du mener ha i tilknytning til kjøpet, har vi vurdert det som nødvendig å lagre dine billett- og varekjøp i inntil tre år etter at avtaleforholdet er avsluttet på et eget område. Ditt personvern er imidlertid ivaretatt ved at vi ikke bruker personopplysningene til noe annet formål enn å bistå deg ved dine henvendelser.

6. Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelser mot behandlingen og kreve dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: datatilsynet.no

For å ta i bruke dine rettigheter må du ta kontakt på support@tikkio.com eller via (+47) 411 49 000. Vi vil svare på din henvendelse så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter hos oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg.

Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å ta kontakt på support@tikkio.com.

7. Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, kan du klage til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: datatilsynet.no.

7. Endringer

Hvis det skulle skje endringer av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her. Hvis vi har dine kontaktopplysninger vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på vår nettside.

 

 

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Tikkio AS/ daglig leder Kjetil Aarseth. Kontaktinformasjon til behandlingsansvarlig er:

Adresse: Sjøvegen 77, 6052 Giske, Norge
Organisasjonsnr: 913 135 229

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte support@tikkio.com.

Nyhedsbrev for arrangører

Få inspiration direkte i indbakken 💡

  • Tips, tricks & analyser fra eventbranchen.
  • Anbefalinger til digitale værktøjer og marketing.

Tusind tak for interessen!

Der skete en fejl