Hopp til innhold

Denne guiden fører deg som arrangør gjennom prosessen med publisering av ditt første arrangement.

Det siste og avsluttende leddet i prosessen med å legge ut ditt første arrangement er å publisere det. Som det sees på bildet nedenfor er arrangementet ikke offentliggjort før du klikker på «Publiser eventet».

Du ville altså kunne endre billettyper, billettpriser og de øvrige eventinformasjoner, som du ønsker det uten at det kan sees av andre før arrangementet er publisert.

Først når du klikker på «Publiser eventet» og den lille indikatoren lyser grønt, er ditt arrangement synlig for offentligheten. Heretter kan du fritt dele linken til arrangementet ditt på hjemmesiden din, på Facebook-siden din og så videre.

Man kan endre på de fleste opplysninger selv om arrangementet er publisert. Hver kang du lagrer etter å ha gjort endringer,så oppdateres de offentliggjorte opplysningene automatisk. Det er likevel ikke å anbefale å gjøre for mange endringer. Husk at endring av tidspunkt kan det være at eksisterende kjøpere ikke har fått med seg.

Arrangementet kan også alltids trekkes tilbake om du endrer planen din for offentliggjørelse eller lignende. Da trykker du bare på «Avpubliser eventet».

Først når du trykker Publicer Eventet, vil dit event blive synligt for offentligheden. Indtil da kan du ændre frit i dine eventinformationer og billettyper etc.

 

Klik her for å komme til neste ledd

TL;DR

  • Arrangementet er ikke offentliggjort før du klikker på «Publiser eventet»
  • Når indikatoren lyser grønt er eventet publisert

Du kan når som helst ta kontakt med oss. Vår ambisjon er å bli det best mulig billettsystem og kontakten med deg og andre arrangører er vesentlig for å utvikle systemet videre. Den enkleste måten å ta kontakt med oss er å skrive til oss i livechatten som er tilgjengelig på alle sider i Event Manager.

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er en tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatist, med bred kunnskap i sub-kulturer. Jeg liker å jobbe med CRM-verktøyet Pipedrive, og ha en stor kjærlighet til 1960-tallets soul og beat musikk så vel som Veronica Maggio.