Hopp til innhold

Dette innlegget introduserer deg som arrangør til Tikkio sine tre forskjellige rapporttyper, samt hvordan du oppretter innstillinger i Event Manager.

Vi i Tikkio har forstått at gode rapporter er vesentlig for å bli en best mulig billettløsning. Vi vet hvor viktig det er å ha adgang til relevante og brukbare data når du forbereder, avvikler og evaluerer arrangementet ditt. Derfor opererer Tikkio med tre forskjellige rapporttyper. Alle disse tre typene er alltid tilgjengelig i Event Manager under fanen «Konto og rapporter».

 

De tre forskjellige rapporttypene er:

 1. Utbetalingsrapporter
  • Disse rapportene genereres automatisk ut fra utbetalingene
  • Alt salg gjøres opp månedlig hos Nets
  • Du vil motta disse rapportene automatisk per mail + utbetalingsrapportene kan finnes igjen under fanen «Konto og rapporter» i Event Manager.
 2. Manuelle rapporter
 3. Automatiske rapporter

TL;DR

 • Tikkio har 3 forskjellige rapporttyper
 • I dette innlegget finner du guider til oppsetting av de ulike rapporttypene

Du kan når som helst ta kontakt med oss om du har spørsmål. Den enkleste måten å ta kontakt med oss på er å skrive til oss i livechatten som er tilgjengelig på alle sider i Event Manager.

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er en tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatist, med bred kunnskap i sub-kulturer. Jeg liker å jobbe med CRM-verktøyet Pipedrive, og ha en stor kjærlighet til 1960-tallets soul og beat musikk så vel som Veronica Maggio.