Hopp til innhold

Hjelp deg selv eller andre

Corona-viruset har enorme konsekvenser for samfunnet som helhet, både for helsen og økonomien.

Vi gjør nå alt i vår makt for å redde flest mulig gjennom å ta del i givergleden fra publikum og kunder.

hjerte4
tikkio-support-culture-money

Fordeling

96% av det innsamlede beløp utbetales hver uke til mottakeren av donasjonene. De pålegges ingen gebyrer på donasjonene for giveren.

Dessuten donerer vi 1% videre til de bransjeorganisasjonene som nå kjemper for at medlemmene skal ha en lysere fremtid.

1,25% går så til Tikkios bankforbindelse for å håndtere transaksjonene. De øvrige 1,75% går til å dekke serverleie, utviklingskostnader og administrasjon.

For alle bedrifter

I tillegg til de mange som allerede er registrert hos Tikkio, er det mulig for nye arrangører og artister å registrere seg umiddelbart. Alt du trenger er et organisasjonsnummer.

"Tikkio ble i sin tid etablert av artister og arrangører og er fremdeles eigd og drevet av bransjefolk. Vi har hatt tunge dager sammen med arrangørene og artistene som i dag benytter seg av vår løsning. Etter det initielle sjokket, bestemte vi oss for å bite tenna sammen og kjempe for å bidra til å redde bransjen som vi er så avhengige av og glade i"

Kjetil Aarseth, Daglig leder i Tikkio

KA-Round

Be om hjelp

Dette er vanskelige tider for alle, men hvis du ikke ber om hjelp, kommer det sjelden av seg selv. Når du mottar donasjoner gjennom Tikkio, går 3% til å dekke våre kostnader, 1% til bransjen og 96% betales til deg hver uke.

START INNSAMLING

Når du har opprettet en arrangørkonto med, kan du aktivere donasjoner med et enkelt klikk i tillegg til å opprette din første kanskje-billetter.

KAN VI GJØRE MER?

Vi jobber for tiden døgnet rundt, og fortsetter å utvikle flere initiativer. Har du flere gode ideer for hvordan vi kan hjelpe hverandre?