Hopp til innhold

Ethvert refusjonskrav fra billettkjøpere hviler på deg som arrangør - hvis du ønsker assistanse, stiller det noen spesielle krav

Først og fremst er Tikkio utelukkende formidler af en handel mellom deg som arrangør og kjøper av billetter – dvs. for ethvert krav fra billettkjøperen er ansvaret arrangørens. Dette gjelder også refusjonskrav, f.eks i forbindelse med utsettelse eller kansellering av arrangement.

Vi kan imidlertid formidle refusjon for utvalgte arrangementer, men siden du har mottatt løpende utbetaling for alt billettsalg, krever dette blant annet, at vi eller PayEx har mottatt billettsalget helt eller delvis fra deg.

 

 

Aktivering af refusjoner

  1. Be om aktivering av refusjoner via skjemaet under
  2. Vi godkjenner eller avviser din forespørsel *
  3. Du vil motta en kostnad for et samlet beløp av det forventede refusjonsbeløpet **
  4. Du betaler et innskudd på konto hos PayEx
  5. Vi muliggjør refusjonstillatelse
  6. Du informerer billettkjøpere om muligheten for refusjon, jf. Artikkelen vår om utsatte eller avlyste arrangementer

 

Etter at tilbakebetalingsperioden er avsluttet, beregnes saldoen din med PayEx for enten utbetaling eller innbetaling.

* Vi forbeholder oss retten til å avvise forespørsler om refusjonsaktivering.
** Det forventet beløpet bestemmes av PayEx.

 

 

Be om refusjon aktivering

Arrangørkonto

Finn ID'en din under "Konto" i Event Manager

Kontaktinformasjon

Finn under "Konto" i Event Manager

Arrangement informasjonClick or drag a file to this area to upload.

Refusjon detaljer

Forfallet vil gjelde fra den gang billettkjøperne blir informert om refusjonsaktiveringen

 

Etter aktivering av refusjoner

Hvis refusjon er aktivert for det ønskede arrangement, bør du være oppmerksom på brukeropplevelsen, brukerbetingelsene og hvordan refusjonene påvirker arrangementets kapasitet og rapporter.

 

Brukeropplevelse

Når refunderinger er tillatt, kan billettkjøperen logge seg på nettstedet vårt og finne billettene sine under «Min brukerkonto». I listen over arrangementer er det en knapp for refunderinger, hvoretter brukeren blir bedt om å velge hvilke av billettene hans til det aktuelle arrangementet som skal refunderes. Deretter presenteres de relevante bruksvilkårene og refunderingen kan bekreftes.

Se en gjennomgang av en refundering nedenfor

 

Vilkår for bruker

Når en billettkjøper fullfører en refundering av billettene sine, blir de valgte billetter annulleret. Tilbakebetaling skjer med det opprinnelige transaksjonsbeløpet fratrukket vår provisjon – jf. våre generelle vilkår for bruk.

 

Kapasitet og rapporter

Billettene blir returnert og inkludert igjen i arrangementskapasiteten. I salgsrapportene dine vil refunderingen vises for eventet. Les mer om bokføring her.

 

 

Gjør refusjoner selv

Hvis forespørselen din blir avvist, må du sørge for å samle bankinformasjon fra billettkjøperne og overføre kundefordringene deres. Imidlertid kan du fremdeles oppfordre dem til å konvertere gavekortet eller donasjonsbillettene før du tar i gang refusjon.

Når du overfører penger tilbake til billettkjøpere, bør du samtidig validere billettene deres slik at de ikke kan brukes ved inngangen lenger. Dette gjøres gjennom ENTER-appen vår, som du kan lese mer om her.

TL;DR

  • Arrangøren er ansvarlig for ethvert krav fra kjøperen
  • Tikkio kan formidle refusjon under spesielle omstendigheter

Landesjef Tikkio Danmark | Produkt- & Forretningsutvikling Tikkio international - Jeg har bakgrunn som musiker og finansiell rådgiver i musikkbransjen. Nysgjerrige av natur og drevet av å bygge ting. Mitt favorittverktøy er Notion, og mine største musikalske helter er Oasis, Bruce Springsteen og Kanye West.