Skip to content

Skannere og nettverk

Scannere tilknyttet wifi er alt som trengs for å gjøre en skikkelig adgangskontroll i forbindelse med ditt arrangement.

Scannere

For å bekrefte billettenes gyldighet i inngang, så har du to alternativer:

  1. En scanning av QR-kodene på billettene.
  2. En visuell kontroll av billetter i døra, eventuelt med avsjekk mot deltagerlisten som du har printet ut eller har oppe på egen skjerm.

Det første alternativet er definitivt å anbefale.  Da får du mye hjelp av billettløsningen til å få svar på sentrale spørsmål:

  • Da er du helt sikker på at ingen kommer inn med gyldig billett
  • Du får en telling på scanneren hvor mange som er inne. Sammen med skanneloggen i ettertid  er dette ypperlige verktøy til senere planlegging  og evaluering av hvordan vaktlister o.a. skal settes opp.

Gå til Event Manager, det gjeldende arrangementet og velg «Scannere», så ser du oppskrift på hvordan du aktiverer scanneren for det gjeldende arrangementet.

Sørg for at nettbrett el. telefoner du skal bruke til scanning av billetter er fulladet og at det er tilgang til lading underveis, enten fra kontakt i veggen/skjøteledning eller fra nødladere.

Nettverk/wifi

Sørg for at wifi fungerer i god tid før arrangementsstart. Husk at selv om du har ett nettverk som fungerer i test, så kan det oppstå problemer senere: Høy trafikk, feil på nettverk eller en skade på kabel kan forårsake problemer. Det er alltid å anbefale å ha en backup-wifi tilgjengelig. Miniroutere med 4G er et godt alternativ om fastlinje ikke blir tilgjengelig eller har for liten kapasitet.

TL;DR

  • Tikkio tilbyr en løsning for å sette opp scannere fra en hvilken som helst Android- eller IOS-enhet
  • Scanning er en solid adgangskontroll som hindrer juks med billetter
  • Scanning gir deg telling på hvor mange som er inne til enhver tid
  • Sørg for at wifi fungerer i god tid i forkant og ha gjerne en backupløsning i bakhånd om nettverket ditt skulle slutte å fungere

En solid adgangskontroll med telling er en sentral del av vårt billettsystem. Tikkio sin Tikkio Scan app sørger for at du har dette tilgjengelig på enhver Android- eller IOS-enhet. Vi jobber hardt for at vår billettløsning skal være optimal for deg som arrangør. Om du har kommentarer hvordan vi kan forbedre oss, nøl ikke med å ta kontakt via chatvinduet som er tilgjengelig til enhver tid på Event Manager eller send en melding til support@tikkio.com.

Daglig leder i Tikkio Internasjonal | Medeier - Jeg har bakgrunn fra kommunikasjon, salg, produkt- og forretningsutvikling. Løsningsorientert og utolmodig av natur. Mitt yndlingsverktøy er videokonferanse-løsningen AppearIn. Mine største musikalske helter er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.