Hopp til innhold

Skjul start/slutt-tidspunkt og aldersgrense på ditt event

Dette innlegget forklarer hvordan du kan velge om start/sluttstidspunkt, samt aldersgrense skal vise.

Når du oppretter et event i Event Manager, er det mulig å både skjule start- og sluttidspunkt på ditt arrangement. Det er også mulig å tilføye en aldersgrense på arrangementet ditt.

Skjul start- og sluttidspunkt

Som utgangspunkt skal du angi et start- og ett sluttidspunkt når du oppretter et event i Event Manger. Men hva gjør du hvis du ikke har noen faste tidspunkter eller har mere flytende tidspunkter? Da har du muligheten for å skjule det for kunden. I utgangspunktet er det alltid en god idé å sette tidsrammer for arrangementet, men noen ganger er dette ikke en mulighet for, så da er skjulte tidspunkter en god idé.

Dette gjør du ganske enkelt ved å klikke i de små feltene som fremkommer til venstre for boksen, hvor du angir start- og sluttidspunktet. Standardindstillingen er at start- og sluttidspunktet angis og synliggøres, det er derfor opp til deg selv å gjøre et annet valg.

Klikk i boksen for å skjule start- og sluttidspunkt for ditt arrangement

Minimumsalder

For mange arrangører er det viktig å forholde seg til minimumsalder på arrangementet. Derfor har vi i Tikkio valgt å inkludere muligheten for å angi minimumsalderen og aldersgrensen som en fast del av opprettelsen av et arrangement. Det er likevel valgfritt om man ønsker å bruke denne muligheten.

Det er valgfritt om du vil bruke en aldersgrense eller ei til dine arrangementer.

TL;DR

  • Du kan skjule start- og sluttidspunkt på ditt arrangement
  • Du kan valgfritt sette en aldersgrense for ditt arrangement
  • Begge deler gjøres enkelt i Event Manager

 

En kjerne i vår forretningsfilosofi er en tett dialog med deg og andre arrangører. for å sikre at du har den beste billettløsningen på markedet. Er du i tvil om hvordan disse funksjonene fungerer eller har andre spørsmål om opprettelse av et event, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@tikkio.com

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er en tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatist, med bred kunnskap i sub-kulturer. Jeg liker å jobbe med CRM-verktøyet Pipedrive, og ha en stor kjærlighet til 1960-tallets soul og beat musikk så vel som Veronica Maggio.