Hopp til innhold

SnapChat pixel-oppsett for markedsføring

Vi har sørget for alt det tekniske i forbindelse med at spore SnapChat mot oss. Her guider vi deg gjennom opprettelsen av SnapChat pixel ID.

For å komme i gang med tracking til SnapChat, så skal du følge tre lette trinn:

  1. Opprett business konto hos SnapChat
  2. Opprett pixel hos SnapChat
  3. Sett inn pixel ID i Event Manager

Opprett businesskonto hos SnapChat

Som hos mange andre sosiale medier, så har SnapChat en løsning for firmaer som ønsker at annonsere på deres plattform. Det er via forretningssiden man oppretter kontoen og pixelen, så start med å gå til https://forbusiness.snapchat.com/home

SnapChat krever at man først registrerer en person. Om du ikke allerede bruker SnapChat privat, så må du opprette en personlig konto. Følg prosessen og opprett deretter en «Business Account». Denne kontoen vil være underlagt din nye personlige konto.

Opprett pixel

Når du har opprettet brukeren din og din Business Account, så kan du komme videre til opprettelsen av selve pixelen. Gå til punktet «Snap Pixel» fra menuen i toppen til venstre – og følg veiledningen.

Sett inn pixel ID i Event Manager

Når din pixel er opprettet, så tar du en kopi av ID. Denne kan så settes inn via Event Manager hos oss. Hele oppsettingen som SnapChat refererer til efter ID’et, har vi allerede tatt hånd om, så den kan du ignorere.

Gå så til Event Manager –> Konto & Rapporter –> Markedsføring, hvor ID’en settes inn i feltet for SnapChat pixel ID. Husk å lagre!

Din SnapChat pixel vil nå spore alle hendelser på alle dine arrangement hos Tikkio.

TL;DR

  1. Opprett business konto hos SnapChat
  2. Opprett pixel hos SnapChat
  3. Sett inn pixel ID i Event Manager

Tikkio er så mye mer enn et enkelt og billig billettsystem. I vår løsning legger vi også opp til gode råd og verktøy for å sikre deg deg og andre arrangører bedre markedsføring og salg. Vi anbefaler at du leser vår artikkell «Fra supermarked til checkout flow, tags, triggers og pixels» for at forstå hendelser og kunne utnytte disse optimalt i ditt videre arbeide med analyse og marketing.

Ønsker du å ta kontakt med oss, så gjør du det lett via chatten i Event Manager eller via support@tikkio.com

Landesjef Tikkio Danmark | Produkt- & Forretningsutvikling Tikkio international - Jeg har bakgrunn som musiker og finansiell rådgiver i musikkbransjen. Nysgjerrige av natur og drevet av å bygge ting. Mitt favorittverktøy er Notion, og mine største musikalske helter er Oasis, Bruce Springsteen og Kanye West.