Hopp til innhold

Statistikk og analyse av alle tallene som kommer inn i billettsalget er viktige for å øke din kompetanse.

Statistikk og analyse  setter deg i stand til å ta bedre avgjørelser. Tikkio er mer enn bare et billettsystem. Det er også en løsning som setter deg i stand til å se aktiviteten din med et analytisk blikk.

Rask oversikt

Last ned Tikkio Stats-appen. Denne gir deg med et par klikk oversikt over hvor mye som er solgt. Ønsker du å se hvor mange som er solgt og skannet inn, kan du liste ned Tikkio Scan-appen.

 

Gå i dybden

For å kunne se mer statistikk går du til Event Manager. Her finner du ut antall salg, salg per dag, hvor kjøperne dine kommer fra,  o.a. Oppdateringene der ligger i sanntid etterhvert som salget pågår.  Under Billetter og Varer får du oversikt over salget dag for dag.  Under Deltagere kan du se hvem som har kjøpt. Du kan også hente ut deltagerlister i flere formater og gjøre dine egne analyser. Under Scanning Logg, har du også en full oversikt over når innskanning er foreatatt. Du kan også gå til Konto og rapporter og kjøre ut rapporter der. Der kan du også velge periode, billettype med mer.

Google Tag Manager og Facebook-pixel

For enda mer statistikk, gå til Konto og Rapporter og velg deretter Markedsføring. Da kan du sette inn din egen Google Tag Manager (tracking code) og Faxebook-pixel for ytterligere informasjon om salgstakt, konvertering og demografien om dine kjøpere. Du kan for ytterligere statistikk velge å legge til flere spørsmål enn standardspørsmålene ved brukerregistrering når du lager billettypper under punktet som heter «Krev ekstra deltagerinformasjon»; vær likevel litt forsiktig med å hente inn altfor mye informasjon – erfaringer viser at jo mer informasjon som innkreves, jo høyere er antallet mennesker som velger å droppe kjøpet. Mye av den informasjonen du velger å spørre om kan du finne ut gjennom Facebook Pixel eller eventuelt å spørre et utvalg som har valgt å kjøpe billett allerede.

  • Tikkio sørger for at mye tall og erfaringer samles for deg i billettsystemet
  • Du får rask adgang til salgstall via Tikkio Stats-appen
  • Du kan hente mye detaljkunnskap om salgstall, salgstakt, deltagere, geografi og mye mer via Event Manager

Et vellykket arrangement starter og fortsetter med gode analyser. Tikkio er i så måte mye mer enn et billig billettsystem. Det er også et sted der du finner det du trenger å vite om tidligere arrangement og hvordan det går akkurat nå, slik at du kan planlegge og evaluere bedre. Dette er et åpenbart satsningsområde fremover og stadig mer funksjon vil komme til. Er det noe du savner, så nøl ikke med å ta kontakt med oss på support@tikkio.com

Daglig leder i Tikkio Internasjonal | Medeier - Jeg har bakgrunn fra kommunikasjon, salg, produkt- og forretningsutvikling. Løsningsorientert og utolmodig av natur. Mitt yndlingsverktøy er videokonferanse-løsningen AppearIn. Mine største musikalske helter er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.