Support

Heve/angre kjøp

Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere feilkjøp på vegne av arrangør. Billetter er for øvrig heller ikke omfattet av angrerettslovgivningen. Du kan prøve å selge den eller gi den bort. For å selge den trygt kan du gå til www.tikkio.com og gå til "Mine kjøp", og klikke "Vis billett" for å laste ned billetten som PDF. Denne kan du trygt sende, printe og gi bort til eventuell kjøper.

Tom handlekurv når du handler via web

Dette skyldes nok at du bruker en nettleser som er utdatert. Oppdater nettleseren, bruk en annen eller kjøp gjennom appen vår så skal du se det ordner seg. Si i fra om du ikke får til, så hjelper vi deg videre.

Jeg finner ikke mine billetter

For å finne dine varer og billetter kan du logge deg inn på https://tikkio.com med din e-postadresse. Deretter velger du "Mine kjøp" i menyen oppe til høyre. Du kan også laste ned appen som heter "Tikkio" (tilgjengelig både for Android og IOS/Apple) og ligger på App Store og Google Play. Der har du full oversikt over alle billetter og varer du har kjøpt. Alle kjøp følges opp av en epost til den adressen du er registrert med inkludert en gyldig qr-kode som kan brukes ved inngang, så søk etter Tikkio i dine epost-klienter. Om du har flere epostadresser, sjekk gjerne om du kan ha registrert konto på noen av disse. Av og til kan det hende at eposter fra oss blir lagt i spam/søppelpost, så ta en titt der. Om du ikke finner billettene på noen av dine kjente eposter/brukerkontoer, så er det sannsynlig at kjøpet ikke er gjennomført.

Glemt passord

Dersom du har mistet passordet ditt, kan du få et nytt ved å gå til https://tikkio.com/login/forgot og skriv inn epostadressen din der. Følg så instruksjonene på skjermen. Om du ikke finner epost med bekreftelse, så sjekk søppel/spam/uønsket post-filteret ditt om det ligger der.

Jeg vil gjerne slette min konto

Du har alltid mulighet til å slette din konto hos Tikkio.

Dette gjøres på følgende måte:

  1. Logg inn på www.tikkio.com
  2. Klikk på "Min brukerkonto" øverst i høyre hjørne.
  3. Klikk deretter på "Mine brukeropplysninger"
  4. Scroll ned på siden og klikk "Slett min konto"

Skulle du oppleve noen problem, så er du mer enn velkommen til å kontakte oss på support@tikkio.com

For mye trukket?

Om det ser ut som du er trukket for mye for ditt kjøp, så skyldes dette som hovedregel at det er skjedd et kommunikasjonsbrudd med din bankforbindelse i forbindelse med kjøpet. Da er dette en reservasjon, ikke et trekk, og du kan regne med at dette forsvinner av seg selv i løpet av 2-3 bankvirkedager.

Billetter kjøpt privat

Navn på billettkjøper har som regel ingen ting å si for hvem som kan bruke den. Den som har billetten med lesbar QR-kode kan bruke denne, selv om personens navn ikke står på billetten.

Hvordan henter jeg ut mine kjøp?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

Jeg har kjøpt flere billetter, og vi kommer ikke samtidig. Hva gjør jeg?

Om du logger på www.tikkio.com og går til Mine kjøp finner du enkeltbilletter som kan lastes ned som PDF. Om en person skal bruke en av disse, er det viktig at alle bruker enkeltbilletter. Da unngår du krøll i inngangen til arrangementet.

Nyhedsbrev for arrangører

Få inspiration direkte i indbakken 💡

  • Tips, tricks & analyser fra eventbranchen.
  • Anbefalinger til digitale værktøjer og marketing.

Tusind tak for interessen!

Der skete en fejl