Skip to content

Support | Norge

Søk i vanlige spørsmål om svar, eller kontakt vårt supportteam i verdensklasse hvis du trenger ytterligere hjelp – vi svarer alltid innen 24 timer.

FAQ

COVID-19

Vi mottar forståelig nok noen henvendelser angående COVID-19.

 

Derfor har vi utarbeidet en artikkel basert på regjeringens retningslinjer. Vi henviser alle til denne før vi kontakter arrangøren eller oss.

https://tikkio.com/c/no/covid-19/

Jeg finner ikke mine billetter

Du finner billettene dine ved å logge deg på www.tikkio.com med din epostadresse og passord. Gå deretter til "Min brukerkonto". Der har du full oversikt over alle billetter og varer du har kjøpt. Kjøpsbekreftelse med link til billetter er også sendt på epost. Om du har flere epostadresser, sjekk gjerne om du kan ha registrert konto på noen av disse. Sjekk også spam/søppelpost.

Heve/angre kjøp

Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere kjøp på vegne av arrangør. Billetter er for øvrig heller ikke omfattet av angrerettslovgivningen. Du kan prøve å selge den eller gi den bort. For å selge den trygt kan du gå til www.tikkio.com og gå til "Min brukerkonto", og klikke "Vis billett" for å laste ned billetten som PDF. Denne kan du trygt sende, printe og gi bort til eventuell kjøper.

Glemt passord

Gå til https://tikkio.com/login/forgot og skriv inn epostadressen din der. Om du ikke finner epost med bekreftelse, så sjekk først søppel/spam/uønsket post-filteret ditt om det ligger der, hvis ikke må du opprette ny brukerkonto.

For mye trukket?

Om det ser ut som du er trukket for mye for ditt kjøp, eller at du ikke har mottatt billetter, så skyldes dette som regel et kommunikasjonsbrudd med din bank. Da er dette bare en reservasjon. De forsvinner normalt i løpet av minutter, men kan i noen tilfeller ta opp til en virkedag. Kontakt oss om det skulle ta lenger tid.

Billetter kjøpt privat

Kjøp og salg gjort utenfor Tikkio gjøres på eget ansvar. Billetter kjøpt privat kan hverken vi eller arrangør garantere for.

Jeg har kjøpt flere billetter, og vi kommer ikke samtidig. Hva gjør jeg?

For å hente ut enkeltbilletter kan du logge deg på www.tikkio.com og gå til "Min brukerkonto". Der kan du velge "Vis billett" for å laste ned en PDF-fil per billett. For å unngå noe trøbbel i inngangen til arrangementet anbefaler vi at alle billettene lastes ned som enkeltbilletter og brukes hver for seg. Unngå altså å bruke den personlige QR-koden som ligger i kvitteringen.

Tom handlekurv når du handler via web

Dette skyldes nok at du bruker en nettleser som er utdatert. Oppdater nettleseren, bruk en annen eller kjøp gjennom appen vår så skal du se det ordner seg. Si i fra om du ikke får til, så hjelper vi deg videre.

Jeg vil gjerne slette min konto

Du har alltid mulighet til å slette din konto hos Tikkio.

Dette gjøres på følgende måte:

  1. Logg inn på www.tikkio.com
  2. Klikk på "Min brukerkonto" øverst i høyre hjørne.
  3. Klikk deretter på "Mine brukeropplysninger"
  4. Scroll ned på siden og klikk "Slett min konto"

Skulle du oppleve noen problem, så er du mer enn velkommen til å kontakte oss på support@tikkio.com

Ledsagerbevis

Om ledsagerbevis godtas er opp til arrangør. Ta kontakt med denne på Facebook eller via epost.