Hopp til innhold

Tikkio i 2018 – og veien videre

Vår avrunding av 2018 viser høy vekst og fokus på funksjonalitet for arrangører - det nye året legger på POS til vår plattform.

Høy vekst i 2018

Tikkio har bak seg nok et godt år. Vi har lykkes med å holde prisene lavt og tilby stadig mer funksjonalitet. Dette er tydeligvis en kombinasjon som fenger stadig flere. Vi passerte nettopp 1400 arrangørkontoer i forrige uke – dette mot 900 på samme tidspunkt i fjor. Vi ligger an til rundt 300.000 registrerte sluttkunder før året er omme og at 160 mnok går gjennom løsningen i år alene. Dette er opp 52% mot i fjor.

Kassasystem og betalingsterminal

Vi er godt i gang med en prosess som skal lede frem til at Tikkio kan tilby en kassasystemløsning og betalingsterminaler som snakker sammen med Tikkio i tillegg til vår populære løsning for billettsalg over nett. I samme prosess arbeider vi med en overhaling på scannerappen med tanke på design og funksjonalitet. Vi håper på at ha terminalen/scanneren klar til sommeren.

Funksjonalitet for arrangører i fokus

Mye ny funksjonalitet er kommet på plass i 2018 – særlig for dere arrangører. Vi har siden starten vært veldig gode på hvordan sluttbrukeropplevelsen med Tikkio er.  I høst har dere sett mange nyheter som først og fremst kommer dere som arrangør til gode når det gjelder å planlegge, gjennomføre og evaluere arrangement. Dette blir fokuset også fremover.

Lite aktivitet/omsetning gjennom Tikkio?

Noen opplever veldig lite forhåndssalg gjennom Tikkio. Vi bistår gjerne gode råd om hvordan markedsføring, prismekanismer (rabattert forhåndssalg m.m.) o.a. kan løfte forhåndssalget deres og gi dere bedre likviditet, bedre planleggingsgrunnlag og selvtillit før arrangementsstart. Tikkio er fremdeles drevet og eigd av bransjefolk, og gjennom erfaringer disse årene så har vi mye å bidra med. Vi har laget en sjekkliste over tiltak for å få til et godt arrangement. Gjør gjerne en avsjekk om denne innimellom for å se om dere har husket viktige momenter for å lykkes. Se sjekkliste

 

Vi benytter anledningen til å takke for året som var og ser frem til fortsettelsen!

TL;DR

  • 52% vekst
  • Fokus på arrangør-funksjonalitet
  • Markedsføringshjelp
  • Arrangement checkliste for arrangører
  • POS kasseapparat på vei i 2019

Har du noen tilbakemeldinger for oss

Vi håper dere opplever terskelen som lav for å ta kontakt med oss enten på support@tikkio.com, på Facebook-chat og telefon, eller via den lukkede siden for Tikkio-arrangører:
https://www.facebook.com/groups/tikkioarrangor/

Skulle dere ha flere innspill så bruk disse kanalene flittig eller svar på denne eposten om du har innspill til forbedringer. I år har vi også åbnet en LiveChat særligt for arrangører, så tærsklen bliver endnu mindre, og i det nye år lancerer vi en vidensbase med tutorials, tips & tricks og lignende.

Daglig leder i Tikkio Internasjonal | Medeier - Jeg har bakgrunn fra kommunikasjon, salg, produkt- og forretningsutvikling. Løsningsorientert og utolmodig av natur. Mitt yndlingsverktøy er videokonferanse-løsningen AppearIn. Mine største musikalske helter er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.