Hopp til innhold

Tilgang for regnskapsføreren

Vi har gjort det lettere for arrangørene våre å gi regnskapsansvarlig tilgang til de aktuelle tallene ? ?

Vi prøver hele tiden å forbedre billettsystemet vårt for å gjøre jobben i Tikkios Event Manager enklere, trygg og smart.

Du har kanskje lagt merke til at vi har gjort noen endringer i rapportsendingene. Vi har gjort dette for å forbedre sikkerheten og med tanke på fremtidige endringer.

Vi har lagt til en ny tillatelse for administratorer, der arrangøren kan legge til sin regnskapsfører med tilgang til “Rapporter”. Regnskapsføreren kan da trekke ut de nødvendige rapportene selv, og vil også motta utbetalingsvarslingen e-post hver onsdag.

Dette aktiveres ganske enkelt av:

NB: det er viktig at regnskapsførers e-post opprettes med en bruker hos oss på forhånd. Hvis det ikke er gjort, kan det gjøres her.

 

Nedenfor er et skjermbilde av hvordan det ser ut for regnskapsfører. Som det fremgår, er alle tidligere utbetalingsrapporter tilgjengelige, og det er mulig å generere manuelle rapporter med nøyaktig de forespurte dataene. Dermed har ikke regnskapsføreren tilgang til å lage billetter, arrangementer eller andre innstillinger – bare de relevante tallene og dataene.

TL;DR

  • Vi har gjort det lettere å få tilgang til de aktuelle tallene for regnskapsførere
  • Følg den enkle guiden for å sette den opp
  • Regnskapsfører har kun tilgang til rapporter og data

Hvis du har spørsmål om konfigurering av regnskap eller andre deler av Event Manager, kan du kontakte oss via chatfunksjonen Event Manager eller på support@tikkio.com

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er en tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatist, med bred kunnskap i sub-kulturer. Jeg liker å jobbe med CRM-verktøyet Pipedrive, og ha en stor kjærlighet til 1960-tallets soul og beat musikk så vel som Veronica Maggio.