Hopp til innhold

Topp 5 supporthenvendelser og problemer i forbindelse med arrangement

Her finner du de mest typiske spørsmål som dukker opp i forbindelse med et arrangement.

For oss som driver et billettsystem ser man etterhvert et mønster i hvilken henvendelser og trøbbel i innslippet som dukker opp i forbindelse med arrangementer. Slike henvendelser tar tid og enda verre; det koster deg som arrangør penger da det kan medføre at folk velger å ikke kjøpe billett

1. Ledsagerbevis

Aksepterer dere ledsagerbevis, så skriv det. På alle arrangement. Om dere ikke gjør det, så skriv det også, men det er ikke å anbefale å ha en slik praksis. Å tilrettelegge for at folk som trenger ledsager får fine kulturopplevelser burde være et mål for oss alle. Skriv f.eks. «Vi aksepterer ledsagerbevis. Det betyr at den som trenger ledsagelse kjøper billett, mens den som skal ledsage må ha med gyldig ledsagerbevis».

2. Tilrettelegging for handicappede.

Skriv inn hvordan det er tilrettelagt for handicappede i beskrivelsen. Egen tribune, egen inngang, egen parkering?

3. Aldersgrenser

Skriv inn aldersgrensen i beskrivelsen hver gang, på hvert arrangement. Vær helt sikker før dere skriver inn. Om dere endrer senere er sjansene store for at noen har kjøpt før endringen, og da blir det fort styr etterpå.

4. Når spiller artisten(e)?

På arrangement som går over flere dager, så skriv helst på hvilken dag og tidspunkt artisten spiller, så slipper dere og vi mange spørsmål om dette. Ikke alle ønsker å løse billett for begge dager, når det er bare en artist de er interessert i. Åpner dørene tidlig og artisten går på sent – typisk standup/revy osv. – skriv inn hva som er arrangementsstart. Dette kan dere velge ifm. innleggelse av dørene åpner/stenger.

5. Hva kan publikum ta med av eget stæsj?

Dette er typisk for utendørs festivaler. For å unngå mange spørsmål til oss og dere i forkant og irritasjon ifm. med oppmøte: Gjør det veldig klart hva som kan tas med i beskrivelsen også på Tikkio – paraplyer, stoler, flasker, kamera osv.

TL; DR

  • De oftest spurte spørsmålene til support er om man aksepterer ledsagerbevis, tilrettelegging for handicappede, aldersgrenser, når spiller artistene og om hva publikum kan ta med seg inn på spillestedet.

Daglig leder i Tikkio Internasjonal | Medeier - Jeg har bakgrunn fra kommunikasjon, salg, produkt- og forretningsutvikling. Løsningsorientert og utolmodig av natur. Mitt yndlingsverktøy er videokonferanse-løsningen AppearIn. Mine største musikalske helter er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.