Hopp til innhold

Arrangørbetingelser | Norge

Prisene våre er ekstremt gjennomsiktige og vi har ingen binding – så dette er de veldig enkle vilkårene for å selge billetter på vår plattform

Tjeneste

Tikkio er en tjeneste for å hjelpe deg som arrangør og selger. Vi tilbyr programvare som er utviklet for arrangement og billettsalg. Når du oppretter en arrangørkonto får du tilgang til vårt system og kan publisere arrangementet ditt gjennom vår plattform.

Forretningsforhold

Kjøperne er i et forretningsforhold med deg som selger og har ingen rettigheter ovenfor Tikkio. Tikkio er mellomleddet mellom deg og kjøper, med Nets som betalingsformidler.

Pris

Provisjonen er 4%. Provisjonen blir automatisk trukket ut fra ditt salg. Ingen andre kostnader tilkommer, da Tikkio dekker banktransaksjonskostnadene.

Utbetaling

Hver måned mottar du utbetalingsrapport som inneholder en oversikt over salgsaktivitet forutgående uke for dine eventer, alt salg og Tikkio’s provisjon. Det totale nettosalget vil bli utbetalt til din bankkonto samme dag direkte fra betalingsformidleren Nets.

I forbindelse med ferier og røde dager kan rapport og utbetaling bli forsinket grunnet bankdager.

Refundering

Tikkio kan bistå i forbindelse med refusjon, men du som arrangør må da kunne gi garantier ovenfor Tikkio.

Tikkio er ikke på noen måte forpliktet til å behandle eller hjelpe med refusjoner, da forretningsforholdet ligger mellom arrangør og kjøper.

Refunderer du selv har kjøper akseptert at provisjon på 4% ikke refunderes, så da trenger du ikke refundere mer enn 96% av opprinnelig beløp.

Arrangørsupport

Arrangøren tar seg av alt salg og administrasjon fra Tikkio Event Manager, men Tikkio er tilgjengelig for hjelp og tekniske spørsmål gjennom flere kanaler.

Kundesupport

Tikkio behandler alle henvendelser som kommer inn gjennom våre kanaler, men siden Tikkio er et mellomledd vil vi videresende henvendelser til arrangør om de ikke omhandler tekniske spørsmål eller annet rundt plattformen.

Brukervilkår

Når du godtar våre “Arrangørvilkår”, godtar du også våre “Vilkår for bruk & retningslinjer for kjøp”.

Endringer av vilkår

Tikkio forbeholder seg retten til å endre både arrangør- og brukervilkår.