Hopp til innhold

Totrinnsbekreftelse

Utover å levere et godt billettsystem med lav kostnad, har vi ambisjoner om å bli en god rådgiver for alle arrangører om hele deres virksomhet. Det gjelder også sikkerhetsspørsmål.

Et viktig spørsmål å spørre seg her: Har du sikret dine kontoer på nettet? Tikkio anbefaler at du bruker totrinnsbekreftelse på alle plattformer du kan. Dette er med på å sikre deg og din bedrift på best mulig måte.

Hva er totrinnsbekreftelse? Som navnet angir er totrinnsbekreftelse en metode for å logge på kontoene dine i to ledd. Når du logger inn på dine kontoer ved hjelp av denne metoden, vil man sikre tilgangskontroll via

 • Noe du vet (din adgangskode)
 • Noe du vet (ditt brukernavn/passord
 • Noe du har (f.eks. telefonen din eller en kodebrikke/bankid)

Hvorfor bruke totrinnsbekreftelse? Totrinnsbekreftelse er ganske enkelt med på å høyne ditt sikkerhetsnivå på nettet. Der finnes dessverre utallige eksempler på at både private brukere og virksomheter – som arrangørfeltet – har fått uvedkommende inn på sine sider og kan foreta handlinger på dine vegner. Det anbefales derfor at du alltid bruker totrinnsbekreftelse.

Googles totrinnsbekreftelse

 1. Gå til din Google-konto.
 2. Klikk på Sikkerhet/Security i navigationspanelet til venstre.
 3. Finn Totrinnsbekreftelse/2 step verification og følg veiledningen videre

Facebooks totrinnsbekreftelse

 1. Gå til dine sikkerhets- og logininnstillinger ved at klikke på https://scontent-ams4-1.xx.fbcdn.net/v/t39.2365-6/31450148_1853698578024440_5950324455828881408_n.png?_nc_cat=109&_nc_ohc=5Ul7b1tGj5sAQn--CeQ7r24zodU3LViVqwY15xEaxnBNypESyPLNtbLhQ&_nc_ht=scontent-ams4-1.xx&oh=cf844dabf3abfb93bf7b5fc8931263aa&oe=5E47D1A6
 2.  øverst til høyre på Facebook og klikke på Innstillinger > Sikkerhet og login.
 3. Finn det som gjelder totrinnsbekreftelse og følg veiledningen på skjermen

TL;DR

 • Totrinnsbekreftelse sikrer dine kontoer på nettet
 • Bruk alltid totrinnsbekreftelse om det er mulig
 • Hurtig guide til å aktivere totrinnsbekreftelse på Facebook og Google.

Tikko bestreber alltid å være i forkant når det gjelder sikkerhet. Om du har ytterligere spørsmål til totrinnsbekreftelse, sikkerhet eller noa annet i forbindelse med våres billettsystem, så nøl ikke med å ta kontakt med oss på support@tikkio.com eller via chatten i event manager.

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er en tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatist, med bred kunnskap i sub-kulturer. Jeg liker å jobbe med CRM-verktøyet Pipedrive, og ha en stor kjærlighet til 1960-tallets soul og beat musikk så vel som Veronica Maggio.