Hopp til innhold

Utskrift av billetter til gjesteliste, sponsorbilletter og fakturasalg

Tikkio kan brukes gratis til å skrive ut billetter for gjesteliste, sponsorbilletter, fakturasalg osv.

Tikkio er et billettsystem for online salg av billetter. Som arrangør kan du også bruke Tikkio til å

1. Generere pdf-filer som du kan sende per epost, chat eller lignende

2. Skrive ut billetter på papir for utdeling til de som skal ha de.

Går du til arrangementet og velger fanevalget Billetter, så ser du at du kan bruke vårt billettsystem til å skrive ut billetter.  Velg utskrift. Disse billettene fungerer på samme måte som andre billetter som selges gjennom billettløsningen. De har en egen qr-kode og når denne er skannet, så vil disse billettene som andre billetter være ute av systemet/brukt.

OBS! Dette er en gratis tjeneste for deg. Du betaler Tikkio ingenting for å ta i bruk denne funksjonen. Men du må selv ha kontroll på hvor mange billetter som er skrevet ut og gitt bort. En logg gir deg en oversikt over hvor mange som er skrevet ut og bruker du beskrivelsesfeltet til å beskrive hva utskriften gjelder, så har du god oversikt i ettertid. Vær også oppmerksom på at billetter som skrives ut på denne måten vil ikke legge seg inn i rapportene som kun dreier seg om online salget. Vær også oppmerksom på de til enhver tid gjeldende regler om gratisbilletter/gjestelistebilletter ang. innrapportering til det offentlige.

  • Du kan bruke Tikkio gratis til å printe billetter på papir eller lage pdf-versjoner som kan sendes via e-post eller lignende
  • Du må selv holde styr på bruk av billettene og fakturering og annet oppgjør

Vi i Tikkio gjør vårt ytterste for å levere et trygt, enkelt, raskt og billig billettsystem. Da er kontakten med deg som arrangør avgjørende. Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du har spørsmål knyttet til utskrift av billetter eller noe annet tema. Du kan ta kontakt på support@tikkio.com eller via chat-vinduet som dukker opp når du er pålogget Event Manager.

Daglig leder i Tikkio Internasjonal | Medeier - Jeg har bakgrunn fra kommunikasjon, salg, produkt- og forretningsutvikling. Løsningsorientert og utolmodig av natur. Mitt yndlingsverktøy er videokonferanse-løsningen AppearIn. Mine største musikalske helter er Leonard Cohen, Kurt Cobain og Kari Bremnes.