Hopp til innhold

Utvidede billettfunksjoner

Dette innlegget introduserer det til tips og triks til våre utvidede billettfunksjoner. Disse funksjonene kan for eksempel være tidsbesparende om du skal opprette flere billettyper til samme arrangement.

Om du er førstegangsbruker og søker hjelp til oppretting av arrangement eller billetter, vil vi foreslå at du starter med å lese dette innlegget.

Vår utvidede billettfunksjon er som følger:

  1. Duplisere tidligere opprettede billetter.
  2. Bruk av skjulte billetter.
  3. Tilføjer yderligere deltagerinformationer.

Alt du foretar deg i Event Manager blir en kladd inntil du publiserer arrangementet ditt. Du kan dermed med god ro prøve deg frem.

TL;DR

3 tips og triks til utvidede billetfunksjoner

  • Dupliserer tidligere opprettede billetter.
  • Anvender skjulte billetter.
  • Tilføyer ytterligere deltagerinformasjon.

Et enkelt og godt billettsystem starter med god kontakt mellom deg som arrangør og oss som leverandør av billettløsningen. Nøl ikke med å ta kontakt om det er noe du  trenger hjelp til. Den enkleste måten å ta kontakt, er ved å skrive til oss i livechatten som er tilgjengelig på alle sider i Event Manager.

Account, Customer success & Content Manager i Tikkio Danmark.
Jeg er en tidligere musiker med en Cand.merc i Economics and Business Administration. Pragmatist, med bred kunnskap i sub-kulturer. Jeg liker å jobbe med CRM-verktøyet Pipedrive, og ha en stor kjærlighet til 1960-tallets soul og beat musikk så vel som Veronica Maggio.