Skip to content

Nyhetsbrevsinställning

Vill du bygga en nyhetslista som gör det möjligt att kontakta dina biljettköpare med erbjudanden om relevanta evenemang? Då kan det enkelt implementeras som en del av köpflödet hos Tikkio.

Tikkio vill inte bara leverera ett billigt och konkurrenskraftigt biljettsystem, utan också för att göra marknadsföringen enkel för alla arrangörer.

Nyhetsbrev kan vara ett effektivt marknadsföringsverktyg som låter dig prata direkt i dina biljettköparnas inkorg.

Sedan förordningen om personuppgifter trädde i kraft är det nödvändigt att samla in samtycke från dem du vill kontakta om till exempel försäljning. Därför är det en bra idé att inkludera möjligheten att registrera dig för ett nyhetsbrev direkt i köpflödet.

Med Tikkio kan du inkludera önskan om ett nyhetsbrev på 2 sätt, vilket gör det mycket flexibelt för dig som arrangör att ange dina nyhetslistor och därmed segmentera dina biljettköpare.

OBS. Om du bara vill kontakta dina biljettköpare om ändringar i samband med ditt evenemang eller skicka dem information om det enskilda evenemanget, har du fortfarande möjlighet att använda våra deltagarlistor som kontaktinformation.

 

Skapa nyhetslistor

När du loggar in på Event Manager har du möjlighet att lägga till nyhetslistor genom att klicka på “Konto och rapporter” som du hittar till vänster på skärmen. Klicka sedan på fliken “Nyhetslistor“. Du har nu möjlighet att skapa nyhetslistor för det enskilda evenemanget eller en nyhetslista som kommer att länkas till arrangörskontot och därmed inkluderas i alla dina evenemang.

TL;DR

  • Inkludera nyhetslistor som en del av köpflödet
  • Nyhetslistor gör det möjligt att skicka nyheter och annan marknadsföring direkt till biljettköparna
  • Överensstämmer med GDPR -reglerna
  • Skapa nyhetslistor vid den enskilda händelsen eller över dina evenemang

Om du har frågor om Tikkios biljettsystem, upprättande av nyhetslistor eller annat i samband med biljettförsäljning, kontakta oss via chattfunktionen i Event Manager eller på support@tikkio.com