Skip to content

Tikkio är gratis att installera, inga driftskostnader och endast med en låg provision för uppnådd försäljning.

4% provision ingår

Månatliga utbetalningar*

Ingen bindning

Statistik och spårning

We're the same as you

Tikkio skapades av festivalfolk och kulturentusiaster, som ville ha en säker, enkel och smart lösning för biljettförsäljning.

Människorna bakom vår tjänst och målet är exakt samma som när vi började 2013.

Magnfying glass white purple

"What you see, is what you get"

Vi tar bara ut 4% provision av det försäljningspris som publiken betalar. Det finns inga andra kostnader för att komma igång, biljettavgifter, transaktionsavgifter eller något annat.

Det finns inga extra avgifter för din publik heller, vår prismodell är allomfattande, för alla parter. Med andra ord: helt transparent.

Broken chain white purple

The Sting Principle

Många biljettjänster insisterar på långa kontrakt och krav på exklusivitet. Vi har ingen bindning och våra eventmakare kan överge oss omedelbart. Våra kunder stannar hos oss för att de tycker om vår service, inte för att de är knutna till den.
 

Det är vad vi kallar "The Sting Principle", för det finns inget bättre sätt att säga det än hans låt ...

"If you love somebody - set them free"

Show me the money

Det är inget skämt att ställa in händelser. Det är du som lägger ner alla timmar, blod, svett och tårar för att komma igenom till din publik - inte oss.

 

Därför betalas all försäljning via Tikkio automatiskt ut till eventmakarna varje månad*. Om det behövs kan du ansöka om snabbare utbetalningar.
 

* Vi påpekar att vi använder Nets som betalningspartner. I samband med att du skapar ett arrangörskonto hos oss kommer Nets att göra en riskbedömning av dig som arrangör med avseende på utbetalningsfrekvens. För de allra flesta kommer betalningar att ske löpande med 30 dagars försening. Vissa kommer att tycka att betalningarna görs mindre ofta eller efter evenemanget.

Beroende på vilken betalningslösning som avtalats med Nets får du en betalningsrapport som innehåller en översikt över försäljningsaktiviteten för perioden och betalningen sker till det bankkonto du har angett.

I samband med helgdagar kan rapportering och betalning försenas.

Money white purple

96%

Överförd till dig

4%

Överförd till oss

Från vår provision hanterar vi betalningen för alla transaktionskostnader till banker, kortsystem och din betalningspartner. Enligt oss är det ...

100%

På rätt ställe

Alla enheter - mobil först

Device mobile white purple@4x
Device computer white purple@4x
Device tablet white purple@4x

Vi är en biljetttjänst online - men det är en bred term i dessa tider. De flesta biljettköpare föredrar mobila enheter, medan andra fortfarande älskar sina stationära datorer.

Så självklart stöder vi båda enheterna, både i vår egen app och i en vanlig webbläsare.

Scanner app white purple@4x

Enkel kontroll vid dörren

När ditt evenemang är klart för start har vi gjort det så enkelt och flexibelt som möjligt att verifiera gästens biljetter vid entrén. Inga tunga servrar, anpassad hårdvara eller komplexa rutiner.

1.

Download vår ENTER App

2.

Logga in på ditt event

3.

Skanna biljetterna

Vi har faktiskt utvecklat en speciell teknik som gör det möjligt att skanna flera biljetter samtidigt - vilket minskar ingångskön dramatiskt.

Statistik och spårning

Du kan följa din försäljning i realtid direkt i vår Event Manager eller i vår statistikapp - och du kan till och med dela siffrorna med externa partners genom en länk.

Vi har också gjort det extremt enkelt för dig att spåra all din trafik och publikbeteende på vår webbplats via Facebook Pixel och Google Analytics med deras förbättrade e -handel.

Alla tekniska saker har hanterats av våra utvecklare, så du behöver bara ange dina ID.

Stolt leverantör till några av Norge och Danmarks finaste

jugendfest_200
Festningen_200
terminalen_200
blåfrost_200
utopia_200
gutter150
gæsten150
loppen150inverted
nephew150
fv150-kopi-cutout

+ 2.400 other event makers in Denmark & Norway