Skip to content

Användning av dolda biljetter

Det här inlägget är en guide om hur du använder dolda / privata biljetter. Detta kan användas för utvalda gäster som behöver biljetten till ett reducerat pris.

Användning av dolda biljetter.

När du skapar dina biljetter har du möjlighet att skapa dolda / privata biljetter. Detta kan vara en fördel om du har några utvalda gäster som behöver få tillgång till biljetterna till reducerat pris eller gratis.

Välj “Ja, men privat” för frågan om biljetterna ska säljas när du skapar biljetten. När biljetten har skapats kan du gå till den individuella biljetten och hitta den privata url -länken som ger dina gäster tillgång till den privata / dolda biljetten.

Det kan vara en fördel att ge biljetten ett namn som anger typen som t.ex. Gästbiljett, medlemsbiljett eller reducerad biljett.

Du kan också välja att inte lägga ut biljetten till salu. Detta kan användas för att antingen ta bort biljetter som inte längre är till salu eller om du vill vänta till senare med att sälja dina biljetter. Välj i så fall “Nej” till om biljetten ska säljas.

TL;DR

  • Du kan välja att göra privata biljetter.
  • Du kan ta bort biljetter från allmänheten.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med att ställa in evenemangs- och biljettinformation. Det enklaste sättet är att skriva till oss i livechatten, som finns tillgänglig på alla sidor i Event Manager.