Skip to content

Arrangörsvillkor | Svenska

Förmån

Tikkio är en tjänst som hjälper dig som arrangör och säljare. Vi tillhandahåller en mjukvara utvecklad för evenemangshantering, biljettadministration och försäljning. När du skapar ett arrangörskonto får du tillgång till vår Event Manager -backend och kan lägga ut event och biljetter till försäljning via vår plattform.

Affärsrelationer

Köparna har ett direkt affärsförhållande med dig som säljare och har inga rättigheter gentemot Tikkio, som endast fungerar som mellanhand.

Pris

Tikkio får 4% av försäljningspriset via plattformen. Provisionen dras automatiskt från din försäljning.

Betalning

Beroende på vilken betalningslösning som har avtalats med Nets får du en betalningsrapport som innehåller en översikt över försäljningsaktiviteten för perioden, och betalningen sker till det bankkonto du har angett till Nets.

I samband med helgdagar kan rapportering och betalning försenas på grund av bankdagar.

Återbetalning

Tikkio kan tekniskt hjälpa till med återbetalning av biljetter, men du måste tillhandahålla garantier till Tikkio innan någon. återbetalning kan ske.

I vilket fall som helst är Tikkio aldrig skyldigt att hantera eller hjälpa till med återbetalningar - eftersom affärsförhållandet är mellan arrangören och kunden.

Arrangörsupport

Arrangören sköter all försäljning och administration via Tikkio Event Manager, men vår personal är tillgänglig för support och tekniska förfrågningar via flera kanaler.

Kundsupport

Vi tar kundsupport på största allvar och stöder alla slutkunder som kan komma i kontakt. Men eftersom Tikkio enbart är en mellanhand kan det vara nödvändigt för oss att vidarebefordra vissa förfrågningar till arrangören.

Villkor

Genom att acceptera våra " arrangörvillkor " godkänner du också våra " Användarvillkor ".

Ändringar av villkor

Tikkio förbehåller sig rätten att ändra både arrangör och användarvillkor.