Skip to content

Användarvillkor | Svenska

 

Användarvillkor & inköpsriktlinjer

Tikkio är en mellanhand mellan dig som köpare och arrangörer som säljare. Detta köp är en transaktion mellan er. Under inga omständigheter kan Tikkio hållas ansvarigt i några krav mot arrangören, inklusive återbetalning av biljetter etc.

Godkända betalningsmetoder

Tikkio accepterar följande betalningsmetoder: VISA och Mastercard. Transaktionen behandlas av vår leverantör, Nets. Webbplatsen är skyddad med SSL -teknik, lösningen följer nationella och internationella säkerhetsstandarder och är PCI -kompatibel. Din kortinformation kommer inte att lagras av Tikkio på något sätt.

Priser och tillgänglighet

Det är arrangörerna, inte Tikkio, som bestämmer priserna och antalet biljetter och föremål som är till salu. Biljetter säljs via försäljningskanaler som internet och mobil teknik.

Avbokat, uppskjutet eller flyttat evenemang

Arrangören förbehåller sig rätten att avboka, skjuta upp eller flytta alla evenemang. Köpta biljetter till ett ändrat event kan i princip återbetalas genom att kontakta arrangören direkt. Arrangören ansvarar för alla återbetalningar samt kommunikation till biljettköpare i samband med ev. ändringar av ett evenemang - men Tikkio kan, efter separat överenskommelse med arrangören, hjälpa till med själva genomförandet av dessa tjänster.

Speciellt för evenemang med mer än 5 schemalagda artistnamn, förbehåller sig arrangören rätten att ändra programmet för artister utan att behöva återbetala köpta biljetter före ändringarna.

Återbetalningar

Jag evt. I de fall du som köpare har rätt till återbetalning kommer Tikkios provision (4% av transaktionsbeloppet) inte att återbetalas - du kommer redan att få vår tjänst i samband med köpet och den kan inte returneras.

Present kort

Presentkort är giltiga i 1 år från inköpsdatumet och återbetalas inte. Presentkortet kan endast användas för evenemang som arrangeras av den aktuella arrangören som kortet är anslutet till. I händelse av arrangörens uppgörelse som företag eller anslutning till Tikkio som biljettleverantör kan varje anspråk från innehavaren av presentkortet endast riktas till arrangören.

Konverteringar

Konverteringar görs med hela, ursprungliga beloppet för de valda biljetterna - det finns inga avgifter för dig som köpare. När du bekräftar denna konvertering avbryts din ursprungliga beställning, de valda biljetterna är ogiltiga och du får en ny orderbekräftelse. Varje anspråk mot arrangören i samband med din ursprungliga beställning avstår.

Leverans

Dina biljetter skickas till ditt användarkontos registrerade e -postadress kort efter att din betalning har godkänts. Du kan också hitta dina biljetter genom att logga in på ditt konto hos oss.

Ångerrätt

Enligt lagen om vissa konsumentavtal § 17 mom. 2 jfr § 9 st. 2 nr 2a 'gäller inte ångerrätt för köp av ett antal specialtjänster - inklusive tillgång till kultur- och fritidsevenemang, transport, boende och catering under särskilt angivna perioder. Arrangören är därför inte skyldig att återbetala ditt köp om du hindras från att lösa in dina köpta biljetter eller på annat sätt ångrar köpet.

Hur man ändrar användarinformation

När du har registrerat ett användarkonto på vår plattform kommer du att kunna logga in och se dina biljetter och redigera din personliga information.

Villkor

Observera följande: Genom att använda eller besöka denna webbplats accepterar du våra användarvillkor. Tikkio förbehåller sig rätten att när som helst ändra dessa villkor. Om villkoren bryts kan Tikkio utesluta dig från webbplatsen och / eller rapportera saken.

Felaktig information

I händelse av att Tikkio tvivlar på din angivna information förbehåller vi oss rätten att kontakta dig via telefon eller e -postadressen du angav innan du släppte dina biljetter. Om du inte tas, kommer vi att radera din beställning utan ytterligare meddelande. Din köpta biljett kan alltså säljas till en ny kund istället.

Begränsad användning

Genom att besöka eller använda vår webbplats godkänner du att du endast får göra det för privat bruk. Utan Tikkios särskilda tillstånd får du inte distribuera, modifiera, publicera eller använda information på webbplatsen förutom för ditt eget privata bruk. Tikkio äger alla rättigheter till innehåll och programvara på denna webbplats.

Tillgång till vår webbplats och avbrott i dess funktionalitet

Användning av programvara och andra verktyg för att övervaka eller störa vår webbplats är förbjuden. Du får inte kopiera, ändra, publicera eller använda information från denna webbplats för något annat ändamål än ditt eget privata bruk, utan tillstånd från Tikkio.

Du förstår och accepterar att Tikkio kan utesluta dig från sin webbplats utan föregående meddelande om du missbrukar eller bryter mot våra användarvillkor. Vid övergrepp anmäler Tikkio ärendet till polisen och vidtar rättsliga åtgärder för att få ersättning för ekonomisk förlust eller skada.

Magnfying glass white purple

Letar du efter något annat?