Spellemannprisen 2016

Sentrum Scene & Sentralen
28. januar 2017
Dørene åpner kl 19:30
Dørene stenger kl 23:59
http://spellemann.no/

BRANSJESALGET AV BILLETTER TIL SENTRUM SCENE & NACHSPIEL ER NÅ STENGT. BARE DE SOM HAR FORHÅNDSRESERVERT OG FÅTT E-POST OM DETTE FÅR NÅ KJØPT.

De som har fått tildelt billetter etter reservasjonsrunden ser billettene sine her når de er pålogget med samme bruker som ble brukt til å reservere billetter. Frist for å bruke kjøpsretten er 12.01.2017 kl. 17:00.

Billettene inkluderer Spellemannshow Sentrum Scene og Nachspiel Sentralen (inkl. 1 glass ved ankomst og fingermat). Når du betaler får du automatisk billetter tilsendt. Informasjon om hvor du og de du har bestilt billett til skal sitte, festbånd m.m. får du senest 25. januar på epost.

Billettene inkluderer «Spellemannshow» på Sentrum Scene, og Nachspiel på Sentralen (inkl 1 glass ved ankomst og fingermat)

Tider for show:
19.30 Dørene åpner
19.30-20.15 Rød Løper med presse tilstede
20.30 Alle publikummere være på sine plasser
20.55-22.30 Spellemannshow live på NRK1
22.30 Dørene åpner Nacshpiel på Sentralen

Trenger du hjelp? Send melding til support@tikkio.com

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk