Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Troens Bevis Verdens Evangelisering

Samuel Ljungblahd med Lisa Børud og LIN D

https://troensbevis.no
Organizer Troens Bevis Verdens Evangelisering
Venue Sarons Dal Arena
Sarons Dal Arena
Date 9. July 2022
Show starts 22:00

Samuel Ljungblahd får med seg Lisa Børud og LIN D til en gospel og lovsangskonsert på Sommerstevnet i Sarons Dal.

Om Samuel Ljungblahd

Samuel har de siste årene turnert land og strand rundt i Sverige og har etablert seg som en av de beste og mest ettertraktede soulartistene i Skandinavia. Han fikk sitt første gjennombrudd da han var med i TV-programmet ”Så ska det låta”, men det tok av etter at han sang i bryllupet til prins Carl Philip og prinsesse Sofia og fikk alle de kongelige til å være med å danse og klappe under utmarsjen. Samuel har samarbeidet med store deler av Sveriges artistelite.

Om Lisa Børud

Lisa har gjennom hele oppveksten sin gitt oss kjente og kjære sanger som ”Tøff Nok”, ”I Dag” og ”Kjempefest”! Nå senere også kjent fra Stjernekamp på NRK. Hun var også med i Melodi Grand Prix i 2019.

Lisa kommer fra en musikalsk familie, og med bestefar Arnold, pappa Thomas, tante Linda og onkel Ole var det naturlig at også Lisa og begynte med musikk.

Om LIN D
Den svenske gruppen LIN D, bestående av Dennis, Emmy og Ella Lindéh. De 3 søsknene droppet sin første singel "What A Feeling" i 2017 som inntok førsteplassen på de svenske iTunes-listene. Med bakgrunn fra opptak og turné fra tidlig alder, har LIN D til nå spilt over 200 live-shows i flere land! Med en fengende lyd og energisk liveopptreden ønsker LIN D å spre budskapet om tro, kjærlighet og håp for fremtiden.

Samuel Ljungblahd får med seg Lisa Børud og LIN D til en gospel og lovsangskonsert på Sommerstevnet i Sarons Dal.

Om Samuel Ljungblahd

Samuel har de siste årene turnert land og strand rundt i Sverige og har etablert seg som en av de beste og mest...

Tickets
Ticket name Choose amount
Barn under 13 år 200,00 NOK
-
0
+
Voksen 350,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve