Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

Ricochets + support El Cartel UTSOLGT // Gamlebyen Kulturhus

http://www.maanefestivalen.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen kulturhus
Gamlebyen kulturhus
Date 17. February 2023
Open from 20:00
Age limit 18

Ricochets tilbake med nytt album.

Ved årtusenskiftet var det få band som kunne måle seg med Ricochets. Frontet av vokalist og låtskriver Trond Andreassen var de mørkere, farligere og mer inderlige enn sine samtidige, de var kjent for eksplosive konserter og en kritikerrost, nå klassisk platetrilogi: «Slo Mo Suicide», «The Ghost of Our Love» og «Isolation». Nå er de tilbake med et nytt album.
«Closer to the Light» er drevet av den samme lidenskapen og bygger videre på det samme fundamentet som før — garagerock, soul, 50’s, swing og rock-noir. Trond Andreassen synger fortsatt som om det gjelder livet, backet av originalmedlemmene Knut Øyvind Olsen på bass og Svenn Poppe Jr på piano og orgel. Sammen med gitarist Fredrik Gretland (Sweden, The Cumshots) og trommis Johan Edvardsson (Navigators, Sweden, Tellusalie) legger de til nye fasetter i Ricochets’ umiskjennelige sound.

Trond Andreassen og tekstforfatter Christian Bloom skrev sangene på «Closer to the Light» under pandemien, og i januar 2022 vendte bandet tilbake til Athletic Sound Studio i Halden for å spille dem inn. Sammen med produsent Chips Kiesby (The Hellacopters, Nomads, Sator, Wilmer X) har Ricochets laget et album drevet av lys og mørke og uventede vendinger, av ugjenkallelig fortid og uviss fremtid, av store melodier og enda større følelser. «Closer to the Light» er klassisk rock, tidløst her og nå.

El Cartel er et band med forkjærlighet for Mariachi, Morricone og Mezcal. 
Bandet har etablert seg som et formidabelt live-band, med et stort stemningsspekter å spille på. El Cartel har et massivt og originalt sound, og tar deg med på en musikalsk ørkenvandring på begge sider av den amerikansk-meksikanske grensen.

Ricochets tilbake med nytt album.

Ved årtusenskiftet var det få band som kunne måle seg med Ricochets. Frontet av vokalist og låtskriver Trond Andreassen var de mørkere, farligere og mer inderlige enn sine samtidige, de var kjent for eksplosive konserter og...

Richochets + support El Cartel // Gamlebyen Kulturhus

SOLD OUT

420,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve