Et komplett og rimelig billettsystem med løsninger for vare- og billettsalg.

Opprett arrangørkonto
Vi tar kun 4% provisjon
Skannerapp til iOS og Android
Ingen bindingstid eller eksklusivitetsavtale
Statistikk i sanntid både via nettleser og app
Bakgrunn

Tikkio ble startet av festivalfolk og kulturelskere som ønskte seg en billigere og bedre løsning enn det som var tilgjengelig på markedet. Fremdeles er det samme bakfolka og målet er det samme.


Vår tjeneste

Tikkio er en nettbasert løsning for billetter og varer, som kan kjøpes via nettsider og apper. Dette effektiviserer salget og tar ned administrasjonstid og kostnader til glede for deg og kundene dine. Verifisering av billetter og varer skjer f.eks. i inngangspartiet, skranke, bar ved hjelp av en vår app på en smarttelefon eller på en iPod/iPad.

Alle plattformer

Både arrangører og publikum kan velge fritt mellom plattformer både for markedsføring, salg og kjøp av billetter, varer og tjenester. Web, nettbrett og smarttelefoner (iOS og Android) støttes alle av Tikkio.

Vare- og billettsalg

Etter det vi vet er Tikkio det eneste billettsystemet på markedet som også inkluderer vare- og tjenestesalg. Ved å også tilby salg av drikke, mat og transport på samme plattformen, vil du som arrangør spare administrasjonstid og få bedre oversikt, mens publikum gis bedre service. Tikkio erstatter drikkebonger og lignende løsninger, da brukeren kjøper seg opp med bonger selv på telefonen.

Ingen skjulte kostnader

Tikkio tar kun 4% provisjon på salgsprisen som publikum betaler. Det er ingen andre kostnader som oppstartskostnader, billettavgifter termineringskostnader, kickbacks eller annet som ligger til grunn. Også support for både arrangør og publikum er inkludert i prisen.

Fortløpende utbetaling

Det du som arrangør tjener gjennom Tikkio er dine penger. 100% av betalingen går direkte fra kjøper til PayEx som gjør en splitt og utbetaler 96% hver onsdag for opptjente inntekter fra billettsystemet eller fra varer og tjenester i løpet av den forutgående uken inkludert en detaljert salgsrapport. Tikkio får samtidig utbetalt vår andel som er det som er igjen av 4% etter at banktransaksjonskostnadene er betalt.

Ingen bindingstid

Det vanlige i billettbransjen er lange kontrakter og eksklusivitetsavtaler. Vi har ingen bindinger og våre arrangører kan forlate oss på dagen, også når arrangement er påbegynt og salget er i gang. Dette er sterkt skjerpende for alt vi gjør: Våre arrangører blir hos oss fordi de liker oss tilbake, ikke fordi de må.

Spørsmål?

Send e-post til support@tikkio.com eller ring 411 49 000.

Bli en del av opplevelsen

Tikkio gjør det lett å selge billetter for alle. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg som arrangør hos oss.

Opprett arrangørkonto

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk