Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS

Månefestivalen 2021

http://www.maanefestivalen.no
Organizer GAMLEBYEN FESTIVALDRIFT AS
Venue Gamlebyen Fredrikstad
Tøihusplassen, Tøihusgaten, Gamle Fredrikstad, Norge
Date Thursday 29-31. July 2021
Open from 16:00 to 23:00

Månefestivalen er en av landets eldste og mest sjarmerende musikkfestivaler. Festivalen finner sted i Gamlebyen Fredrikstad med hovedscene på Tøihusplassen. I 2021 fyller festivalen 20 år og dette feires blant annet med en stor jubileumskonsert der det lokale musikklivet løftes frem. Som alltid fyller Månefestivalen hele Gamlebyen med en mengde gratis kulturopplevelser, folkeliv og fantastisk festivalstemning.

I tillegg til konserter med nasjonale og internasjonale artister på Tøihusplassen kan du oppleve Hiphop på Månen, Festival Ø på Månen i Gamlebyen Kulturhus, torgscenen med Verden på Månen, Månebarna med program for det yngste publikummet, det grønne festivaltorget hvor Månegartneriet bidrar med informasjon, inspirasjon, planter og blomster, utstilling med årets festivalkunstner, provisoriske kafeer, boder og mye mer.

* OBS! Dersom du kjøpte festivalpass i 2020 gjelder dette for dagene fredag og lørdag i 2021. Du kan du oppgradere til festivalpass som gjelder alle tre dagene i 2021 ved å kjøpe en dagsbillett til torsdag i tillegg. Husk å ta med begge billettene til billettluken og du får et festivalpass for alle tre dagene på armen.

Månefestivalen er en av landets eldste og mest sjarmerende musikkfestivaler. Festivalen finner sted i Gamlebyen Fredrikstad med hovedscene på Tøihusplassen. I 2021 fyller festivalen 20 år og dette feires blant annet med en stor jubileumskonsert der det lokale musikklivet...

Tickets
Festivalpass (alle dager) 1.900 NOK
-
0
+
Dagsbillett fredag 650 NOK
-
0
+
Dagsbillett lørdag 650 NOK
-
0
+
Dagsbillett torsdag (jubileumskonsert) 650 NOK
-
0
+
Ledsagerbillett 0 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve