Workshop på Runde 21. -23. april 2017

Runde
21-23. april 2017
Dørene åpner kl 16:00
Dørene stenger kl 16:00
http://www.sponland.no/workshop-runde-2017/

Vi gjentar suksessen fra siste to årene, og inviterer til fotoworkshop på fugleøya Runde, ett av våre favorittsteder på Nordvestlandet. De siste årenes workshops var ifølge deltakerne både hyggelig og lærerik. Såpass fornøyd har flere deltakere vært, at flere har vært med to år på rad. Bli med oss på workshop og fotografer lundefugl, ørn og andre flotte fugler.

Bli med på en spennende og lærerik workshop på Runde. Med base på Goksøyr Camping skal vi besøke lundefuglene – og andre alkefugler i sitt rette element.

Naturfotograf Roger Brendhagen vil vi gi deg en innføring i naturfotograferingen. Han, og ansatte her ved Sponland Foto i Ålesund lover noen innholdsrike dager i fuglefjellet!

Du vil få generelle tips og praktiske råd - i tillegg til å kunne få teste og låne forskjellig fotoutstyr. Herunder 200-400mm, 300mm, 400mm, 500mm og 600mm etc.

Oppmøte er på Goksøyr Camping kl. 16.00 på fredagen og avsluttes ca kl. 16.00 på søndag. Det blir ikke satt opp felles transport, så kursdeltakere må komme seg til Runde med egen bil.

Fredag kveld blir det et kort foredrag og innføring i naturfotografering - før vi går opp til lundeura og fotograferer fra ca kl. 18.00 til 21.00.

Lørdag starter vi med en morgenøkt kl. 06.00 der landskap - og fugl står i fokus. Innføring og testing av LEE-filter. Etter lunsj blir det et to-timers foredrag med bildevisning og praktiske naturfotograferingstips.

Kl. 15.00 går ferden opp til fuglefjellet igjen med en runde forbi havsulekolonien, før vi går opp til lundeura og fotograferer fra ca kl. 18.00 til 21.00.

Søndag starter vi med en morgenøkt kl. 06.00 der landskap - og fugl står i fokus. Innføring og testing av LEE-filter.

Formiddagen blir brukt langs fjæra på jakt etter fugl - og oter

Pris Kr. 5 500 per person, inkl fullpensjon i campinghytter
Det er enkel innkvartering, med felles dusjanlegg etc. Men vi skal bruke tid ute i felt – og ikke innendørs ;-)

Maks 15 deltagere

Spørsmål om workshop sendes til:
roger@brendhagen.no - Mob. 48401818

Dette arrangementet er avsluttet.

Alle arrangementer, rett i lomma

Utforsk og kjøp billetter i vår app

Hvor finner jeg billettene/varene mine?

Du finner en oversikt over dine billetter og varer du har bestilt og betalt på «Mine kjøp». Ligger det ikke her, kan du ikke regne med at dette er på plass. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Hvordan henter jeg ut kjøpte varer?

QR-koden for de gjeldende billettene eller varene identifiserer at du har gjennomført et kjøp. Vis frem denne i inngang, bar eller hvor du en skal få inngang/utlevering av vare. Du kan vise den frem via skjermen på smarttelefonen din eller ved å skrive den ut på papir. Husk at denne koden er unik for den gjeldende bestillingen og gi den ikke bort til noen som ikke skal ha rett til å ta den i bruk.

✕ Lukk

Jeg har ikke fått e-post med kvittering

Dette kan skyldes at det ikke er gjort et kjøp. Sjekk «Mine kjøp» for å se om det er der. Om det ikke ligger der heller, er et kjøp ikke gjennomført og du ikke regne med å få komme inn på arrangement, utested eller hente ut vare. Skulle du mot formodning tro at du har betalt/er blitt trukket, men ikke finner igjen billettene, send en melding til support.

✕ Lukk

Jeg har glemt passordet mitt eller får melding om «Feil brukernavn eller passord»

Kommer du ikke på passord ditt, kan du gå til «Glemt passord» og legge inn epostadressen/brukernavn og trykke på «Lag nytt passord».

✕ Lukk

Hvordan bruke Tikkio på mobil?

Tikkio kan brukes med en smarttelefon, enten via app (iPhone & Android) eller via nettleser – gå til www.tikkio.com.

✕ Lukk