Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
SØDAHLHUSET AS

Temporary // Sødahlhuset

https://www.facebook.com/events/456789918588842/
Organizer SØDAHLHUSET AS
Venue Sødahlhuset
Romsdalsvegen 8, 6300 Åndalsnes, Norge
Date 06. March 2020
Open from 18:00
Show starts 21:00

Med klare nikk til artister som The Tallest Man on Earth, Jonas Alaska og Whitney, er de to 24-åringene i Temporary aktuelle med sitt andre album.

Fra fulle hus på Byscenen i Trondheim og landsdekkende sommerturné med spilling på profilerte festivaler som Trænafestivalen og Pstereo, til live-opptreden på NRK i beste sendetid og bemerkningen om å være «et finstemt, gjennomtenkt og utmerket band» (Ola Jacob Hoel/Adresseavisa).

Temporary har benyttet tiden etter slippet av debutalbumet, «When I Leave» på å bygge seg større. Nå har duoen flyttet til Oslo, teamet sammen med produsent Jørn Christensen (jobbet med bl.a. DeLillos & BigBang) og gått i gang med innspillingen av nytt materiale. Dette vil bli å høre på konserten hos oss, i tillegg til tidligere låter.

Med klare nikk til artister som The Tallest Man on Earth, Jonas Alaska og Whitney, er de to 24-åringene i Temporary aktuelle med sitt andre album.

Fra fulle hus på Byscenen i Trondheim og landsdekkende sommerturné med spilling på profilerte festivaler som...

Tickets
Temporary 200 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve