Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

Terje Nordgarden // Live på Teaterfabrikken // Lørdag 14.mars

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Molovegen 22, Ålesund, Norge
Date 14. March 2020
Open from 19:30 to 01:00
Show starts 21:00

Fredag 24.januar 2020 slipper artisten Nordgarden sin debutplate på norsk med KORSVEI.

Etter over 1000 konserter rundt omkring i Europa og USA og 6 studioplater på engelsk og til ogmed en på italiensk syntes Nordgarden det var på tide å vende nesen hjemover og endelig prøve segpå sitt eget moderspråk.
Den første låten som ble til på norsk så dagens lys ute på et tun i Todalen omfavnet av enorme fjellog dype fjorder. Utfallet ble «Herre, vis oss nåde» en nærmest religiøs opplevelse, som utartet segmer som en salme enn en poplåt.

Den andre norske teksten var «Sang til min far» - en sterk ogdirekte sang Nordgarden fikk fremført for sin far to uker før han døde. Det var første og siste ganghan så sin far gråte. Med det forsto han at dette kan gå dypere, er mer nakent og kanskje til og medmer oppriktig enn hva han tidligere hadde skrevet på engelsk.
Musikken ble spilt inn våren 2019 hos Studio Paradiso i Oslo med Marcus Forsgren bak spakene,fra blant annet Jaga Jazzist og Lionheart Brothers. Sangene ble spilt inn live i studio med TerjeEngen på trommer, Yngve Jordalen på bass og Henrik Mosnes på tangenter.

Deretter arrangerteLise Voldsdal stryk og Norwegian Gospel Voices gjorde kor på flere av låtene. Nordgarden har spilt over 1000 konserter rundt omkring i Europa og USA, har bikket millionenstreams på Spotify, han har 6 album ute, har varmet opp for A-HA, han har hatt 8 singler play-listetpå radio både i Norge, Italia, Nederland og Tyskland og han spilte også nylig i Royal Albert Hallmed kremen av norsk blues.

2020 derimot blir et år hvor Norge settes i fokus med slipp avdebutalbumet på norsk og en lengre turne med 30 konserter allerede booket her hjemme

Fredag 24.januar 2020 slipper artisten Nordgarden sin debutplate på norsk med KORSVEI.

Etter over 1000 konserter rundt omkring i Europa og USA og 6 studioplater på engelsk og til ogmed en på italiensk syntes Nordgarden det var på tide å vende nesen hjemover og...

Tickets
Billett 165 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve